middag, festival och öl

Kvällen igår började med att 14 tjejer från Nouw käkade middag på Nosh & Chow. Riktigt god mat och trevlig omgivning, samt sällskap såklart. Runt 8 tiden tog vi taxi bort till Tele2 arena där det vankades November Lights.

Vi från Nouw gick till November Lights tillsammans med Starclub som hade roddat en hel kväll åt oss. Vi hade utan tvekan bästa platserna på hela stället. En arena med en utsikt över hela publikhavet. Jag hade ingen koll på vad detta var för festival innan, dom spelar rätt så grov house musik. Kanske inte riktigt min musiksmak men det blir vad man gör det till. Hade det i alla fall kul! Sedan hade dom fixat en buss som tog oss till Berns och efter en sväng där stack vi vidare till V.

Kom i säng väldigt sent och klockan var ställd på 10 imorse. Sprang sedan ned till frukosten, som är magisk på det hotellet vi bodde på! Sedan tog vi tunnelbanan till tåget, sprang igenom perrongen och var 1 minut ifrån att missa tåget. Herregud, inte direkt världens härligaste morgon när man är trött efter gårdagen :')

Haft en grym helg med mina bloggbrudar & ser redan framemot nästa Stockholms resa som blir snart.

Gillar

Kommentarer

johannameluggen
johannameluggen,
Låter som ni haft det urhärligt ju!!😄 kul att dra iväg ett gäng sådär!
nouw.com/johannameluggen
Guest
,
Låter som att ni har haft det toppen bra!
melikas
melikas,
Åå så kul!!
nouw.com/melikas
isaaa_,
haha fy fan, stress dagen efter, not nice! 😉 men det där såg ut som en jäääkla fin kväll!
isabyl.devote.se