mental träning med böcker

Som jag berättat innan gillar jag verkligen böcker. Jag har alltid tre böcker liggandes på mitt nattduksbord, sedan läser jag någon av dom innan jag lägger mig eller om jag inte skulle kunna sova. Det är avslappnande att kunna slå upp en bok och trötta ut ögonen. Ännu bättre om det är en bra och peppande bok tycker jag. Jag brukar läsa Golden Year, Säker Stil och en som heter Lyckofällan som är magiskt bra. Efter att jag läst Lyckofällan så har jag fastnat för böcker med mental-träning. Man kan verkligen påverka hjärnans tankar och det är viktigt att veta det.

Men nu till saken, jag vill tipsa er om att Adlibris har rea på sina hälsoböcker. Dom kostar endast 100 kr/st (nästan halva priset) och jag har hittat några jag gärna vill klicka hem. Bland annat Bli bäst med mental träning, helvetes-veckan, framgång med feedback och till himlen och tillbaka.

ÄLSKAR verkligen böcker som dessa. Om ni vill ta del av kampanjen så går ni in på denna länk. Kanske perfekt för en ny bok nu inför höstlovet? Dom har även kampanjer på fler böcker just nu och erbjudanden.

Inlägget är i samarbete med Adlibris

Gillar

Kommentarer

mammavetbast,
hm kanske är dags att testa några hälsoböcker. fick lyckofällan i present och den känns himla bra. har du några fler boktips?
kaffehanna2014.wordpress.com
duvethonjosefiin
,
Heeej!!! Jag har läst din blogg i flera år och jag har aldrig tröttnat på den, tycker den är så himla bra verkligen! Blir så himla GLAD när jag går in här sitter med ett leende på läpparna varje gång! Och inte tala om ditt fantastika utseende tycker du är så jävla vacker så det finns inte!! Har alltid beundrat dig och kommer alltid göra! Du verkar vara en sån fin tjej på alla sätt och vis!!! Stora kramar till dig!!
e
,
reklam Adlibris reklam