Mattehjälp - Allakando

Finns det något som man både kan älska och hata så är det nog matte. Under hela min skolgång så avskydde jag matte, just för att jag hade så otroligt tufft med det. Jag satt alltid kvar sist på proven och jag vände alltid upp och ner på provresultatet. Det mest ångestfyllda momentet på hela skolterminen var utan tvekan när det var dags för mattenationella. Men jag kunde även älska matte och det var när jag förstod. Då kände jag mig smartast i världen, utan tvekan. Att sitta hemma och kunna FIXA det där jäkla talet kunde göra hela mig lycklig.

Jag, och många andra, har oturen till att ha/eller haft sämre mattelärare. När jag gick i skolan fick jag aldrig riktigt den hjälp jag behövde. 1 lärare på 32 frågande elever gick aldrig hand i hand.


Det som räddade mig inför mattenationella i 3an på gymnasiet var utan tvekan när jag gick en förberedande intensivkurs innan. De gick igenom allt man gått igenom på ett år och herregud vad jag lärde mig. Men jag ångrar att jag inte valde att gå en kurs tidigare, så att jag låg i fas istället för att alltid ligga efter...

Men vet ni vad? Vissa av er går fortfarande i skolan och nu tänker jag tipsa er om mattehälpen Allakando. De erbjuder mattehjälp, året om. Om jag hade kunnat ändra något ifrån min skolgång så är det att jag inte gav matte mer tid för det är så viktigt att ha i sitt betyg om man vill läsa vidare. Jag klarade mig precis, men jag hade velat haft bättre marginal.

Jag har världens bästa deal till er nu. Vill du slippa mattestressen nästa kurs, slippa det där nötande precis innan prov och istället känna att du har koll på läget och tycker det är kul med matte? Då rekommenderar jag dig till att gå på Allakandos sommarkurser. Det är inte lika jobbigt som det låter. Det är fem halvdagar i augusti (mån-fre) och då lär de dig hela nästa års matematik. Jag hade gjort det alla gånger om. Kunskap är så viktigt.

Allakando erbjuder även läxhjälp i hemmet så du slipper åka iväg någonstans. Mer info om det här. De erbjuder också räknestugor 1 gång per vecka (i 4 veckor) med 10-12 elever, på 2 lärare. Varje tillfälle är lite mer än 2 timmar. Samt förberedande intensivkurser innan nationella proven.


Kostnaden för dessa kurser är vanligtvis 2195 kr, men om ni uppger mitt namn vid bokning får ni 200 kr i rabatt.

Kurserna finns i Göteborg, Stockholm och Lund. Gäller Årskurs 9 samt Matte 1, 2 och 3. Vill du få mer info? Kika in här och läs.

Gillar

Kommentarer