måndag och sommaren är över snart?

​A coffee break in Spain!

Måndag och ny vecka. Men visst är det svårt att tänka att veckorna går på sommaren? Står inte tiden still? Även fast jag jobbar så jobbar jag inte regelbundet och jag räknar inte längre dagarna till helg som jag gör under andra årstider. Det var så läskigt när jag kom hem denna helg och folk frågade mig "hur har din sommar vart?", "vad har du gjort i sommar?" och jag ville typ svara "vadå, sommaren har väl knappt börjat än?". Men jo hörni, snart går vi in i augusti. När jag gick i skolan kom jag ihåg att augusti vara verkligen slutet för runt den 17:e började man skolan.

I vilket fall. I lördagskväll mötte jag och Harald upp Klara och hennes pojkvän Eric på tredjelångatan. Vi satte oss på en uteservering, kafemagasinet. Drack en öl och catchade upp innan vi gick vidare till Hello Monkey. Andra dagen i rad för mig och Harald men gillar verkligen det stället. Skön stämning, musik, goda drinkar & perfekta förstället. Vill gärna äta där någon dag för maten såg SÅ god ut. Där drack vi ett par drinkar och sedan skiljdes vi åt och jag och Harald gick till Port Du Soleil och festade där tills stängning. Hade en helt underbar kväll både innan utgången med Klara och Eric och under. Sedan slutade kvällen i lägenheten i stan. Igår vaknade vi, åt ute och sedan tog jag bilen till landet och jobbade i 6 h.

Idag vaknas 13 h jobb och hela denna vecka ska jag jobba väldigt mycket. Men längtar redan tills jag får åka hem för sommaren, fick verkligen mersmak för att vara i Göteborg mycket nu innan Harald åker tillbaks till Lund. Let's this week go fast!

Gillar

Kommentarer

joseefiinb,
Vilka vackra bilder!
www.joseefiinb.devote.se
lisagimbringer
lisagimbringer,
Ditt hår är så fint på den första bilden, älskar längden!
nouw.com/lisagimbringer
alice.linnea,
Åh vilka härliga bilder, skulle kunna döda för att vara där nu!
alix.blogg.se
ellenahlstrom
ellenahlstrom,
åh ska utomlands om två veckor, kan knappt vänta!
nouw.com/ellenahlstrom
tovvsans
tovvsans,
jättehärliga bilder!
nouw.com/tovvsans