Måndag i augusti

Måndag i mitten av augusti och fortfarande högsommar i Sverige. Igår låg jag på en brygga i Hagaparken hela dagen, med min bok. Badade säkert 10 gånger och njöt av mitt liv. Har nog aldrig riktigt förstått hur man gör under sommaren i Stockholm. Har alltid åkt till mitt landställe på västkusten. Men de senaste veckorna har jag varit här och augusti har ju bjudit på otroligt väder, så har hittat ett badställe som jag trivs på. Tar min cykel dit och kan faktiskt för första gången, verkligen njuta av att spendera sommartid här i storstan.

Jobbet börjar sakta men säkert att komma igång igen. Jag ska spendera några dagar nu med att lägga upp en plan för hösten. Mina mål och saker jag ska ta tag i. Att skriva listor är något jag mår väldigt bra av - då försvinner på något vis stressen i kroppen, när man får allt framför sig. Jag har mina första möten i veckan för att planera kampanjer inför hösten, vilket ska bli väldigt kul.

Idag kom även våra byggkillar tillbaks då vi äntligen ska få i ordning det sista i lägenheten. Elementskydd, baddrumsskåp, hallmöbel etc ska platsbyggas. Så taggad på att allt ska bli klart! Hoppas ni haft en fin helg.Beställde även en måttbeställd matta idag till vårt vardagsrum. Det blev den mörkaste. Hoppas den blir så som jag tänker i mitt huvud... Mattor har varit svårt. Vi har bytt ut 3 st hittills. Sista gången gillt?Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Den mörka mattan var ju helt perfekt! Vart har ni beställt ifrån?
elinskoglund
elinskoglund ,
Nu blev det inte den mattan - men den är från Sthlmmattor!
nouw.com/elinskoglund