Måndag

Hej på er, tänkte slänga in ett inlägg då jag har "lunch-rast", lite sen kanske men martrutinerna i restaurang branschen blir oregelbundna. Det kan tex komma ett gäng med gäster när man ska äta och så skjuts det upp osv. Gott var det med mat nu i alla fall!

Jag är så himla sugen på att träna. Antingen tar jag mig ut ikväll efter jobbet om jag inte kan hålla mig, annars imorgon bitti. Känns bra att suget finns där i alla fall.

Fick höra att jag kanske bara jobbar mån-ons denna veckan. Så himla härligt för min bästis kommer till mig på torsdag, då ska vi äta gott och ta igen tiden vi missat. Längtar!

Dags att avrunda min rast nu i alla fall. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Modejen
Modejen,
Otroligt skön bild! :) Förresten, BIG love till din blogg! Spana gärna in min om du har tid, har precis bytt bloggnamn, design och inriktning! ;) Gör också gratis headers, intresserad?
nouw.com/modejen
julia
,
Hej Elin! Jag tokälskar din blogg och dina grymma texter och nu skulle jag vilja be dig om en liten tjänst. Jag och min kille har precis gjort slut och vi håller just nu båda på att bearbeta allt som hänt och helt enkelt en gång för alla verkligen förstå att det är över. Har du några spontana tips på hur man snabbast går vidare? Hur ska man undvika att få jobbiga bakslag och börja övertänka? Hade varit super gulligt om du kunde skriva några rader om detta, om du har tid. Kram kram