Maggio & besök av familjen

I onsdags bjöd min kille ut mig på dejt och det visade sig vara en utav våra bättre dejter. Alltså mitt lyckorus den kvällen var... Otrolig! Vi började med ett glas bubblor på Svartengrens, vår kvarterskrog.

Sedan tog vi en taxi till en spelning med Veronica Maggio. Jag är ju ett stort fan av henne och tycker hon är grym live. Jag kan ju också prick varje textrad i hennes låtar så det gör det ju extra kul. Max har aldrig lyssnat på hennes musik men han tyckte det var kul och stod o dansade med mig. Efteråt åt vi en pizza på deglabbet. Vi hade nog utan tvekat druckit ett glas för mycket på tom mage, så vi var rätt berusade haha. Men det var mysigt o va lite fulla tsm.

I torsdags så bjöd min syrra hem mig till henne då våra föräldrar var på besök. Hon bjöd på biffar, rostade potatisar och en god sallad. Vi tittade på Sverige matchen och var lite besvikna.

Pappa myste med Selma. Älskar när mina föräldrar kommer och besöker oss här i Stockholm.

Fredag och solsken. Jag och grisen tog en långpromenad och sedan träffade hon en kompis som hon lekte med i parken.

Piffad för att gå på julevent. Hade på mig ett nytt läppstift från MAC!

Var bjuden på lunch på Miss Clara av Indiska. Det bjöds på julmys och de visade upp sina kommande kollektioner.

Min kamera samarbetade icke med mig här ser man ju. Men var bara tvungen o visa upp dessa två klänningar som kommer i deras "bröllopskollektion" under våren 2022. Alltså, jag var tvungen o fråga högt om man får bära dessa även om man inte ska gifta sig. För jag kände ett starkt "vill ha"-begär när jag såg dessa klänningar. Tänk o springa runt med dessa på en strand i Tulum.

Kom hem o hade fått ett bud av Lumene. Med en vacker bukett, blev väldigt glad faktiskt.

Jag har blivit med ny fåtölj. Jag blev helt chockad när jag precis innan middagen fick ett meddelande om att min fåtölj skulle bli levererad inom 10 min. Inte varje dag man får en leverans tidigare än beräknat. Tänkte ge denna sköning ett eget inlägg men en liten sneak peak kan jag bjussa på. Den har varit på min "vill ha"-lista under flera år. Älskar den! Ni kan klicka här för att komma till fåtöljen (adlink).

Vid 20:30 hade jag bokat bord på Daphnes. Aldrig käkat där innan men det var underbart trevligt och gott. Kommer lätt att gå dit igen!

Lördagsmorgon. Nybryggt kaffe, rostade mackor och färska bär. Framför nyhetsmorgon. Absolut bästa stunden på veckan.

Ner på stan för att träffa familjen. Men fick avbryta då jag mådde så illa (?) att jag fick gå hem. Riktigt oklart. Hade grov PMS så det berodde säkert på det.

Efter två timmars vila i soffan mådde jag bättre. Dags och börja duka, piffa och tända ljus. Jag och Max skulle bjuda min familj på middag.

Det blev toppen. En riktigt lyxig bolognese ála Max och ett gott rödvin går alltid hem.

Jag är rätt duktig på att få det mysigt faktiskt.

Sen blev det söndag och bilderna tog slut typ här.Gillar