Lyckorus, saknat dig

Denna dagen har vart så sjukligt magisk - känner mig faktiskt lycklig i hela kroppen. Helt pirrig. Den känslan tar jag verkligen vara på. Ellinor är tillbaks för helgen, kommer att träffa Gertrude ikväll (inte träffats på 4 månader) och kommer även att träffa Emelie som jag inte sett på alldeles för länge. Efter jobbet möter jag upp Ellinor, Emelie, Julia och Hanna för att glas i solen. Ja just det, det är ju typ 25 grader ute idag och strålande sol. ALLTSÅ!

Brukar ni få lyckorus? Jag fick alltid det förr och det känns så jävla underbart att få ett igen. Saknat de där lyckorusen, för det är verkligen jag att få det. Börjar hitta tillbaks till mig själv. Vart vilse i mig själv lite för länge.

Nu ska jag jobba undan lite innan jag slutar för dagen, lär bli runt 18. ÄLSKAR ER!

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Gud vad härligt fint med såna dagar!!!
Har du lust kolla gärna in min cleaneatingblogg. Idag har jag ett kul och intressant inlägg om banandieten -ät 50 bananer om dagen- största sociala medie hajpen på länge. Läs om dieten och vad jag tycker. Förutom detta som vanligt massor med goda recept!
nouw.com/blog_of_foodcraft
ISA,
men åh vad man älskar de där lyckorusen <3
www.isabyl.se
mollybergh
mollybergh,
Åh vad härligt! Jo, får fortfarande lyckorus då och då. Men det är nästan bättre att de kommer mer sällan, då måååår man verkligen när det kommer igen. <3
nouw.com/mollybergh
prinsessa
prinsessa,
Jag vet knappt vad lyckorus är... Önskar att det var något jag kunde få uppleva! 😊
nouw.com/prinsessa
hhannaliden
hhannaliden,
Gud vilken fin blus!
nouw.com/hhannaliden
Matilda
,
Var är skorna ifrån? Verkligen superfina!
Hannah
,
Vart kommer denna underbara blus ifrån?!
Jenny
,
Vars är blusen ifrån? Snälla svara!
Julia
,
Åh vad fin blus! Var är den ifrån?