lycklig onsdag

Att få komma till sitt jobb och ha denna utsikt, en solig onsdagsmorgon, måste vara det finaste som finns. Jag blir glad i hela kroppen av att få se detta. Nyp mig i armen tack.

Onsdag - julafton om en vecka. Nyp mig i armen för det också tack. Så jäkla overkligt. Det känns som att jag inte önskat mig någonting men det är väl inte det viktiga heller. Det viktiga med jul är ju att få spendera dyrbar tid med sin familj och få känna lyckoruset i kroppen. Det är allt något speciellt med själva julen. Fast det är + grader ute och solen skiner, dvs inte mycket till julkänsla. Men positivt idag: Sol. Krönikan igår är den mest lästa någonsin på Nouw (inklusive tidigare Nattstad också), så himla roligt. Och krönikan är läsvärd om något. Ikväll när jag kommer hem ska jag gå ut på en lång powerwalk har jag bestämt nu. Andas frisk luft och uppskatta livet.

Nu: Fixa lite reportage till framsidan. MITT JOBB, så kul just nu. Jag får skriva reportage. Det jag tycker är så himla himla kul. Älskar Nouw. Älskar allt idag tror jag nog.

Gillar

Kommentarer

nadia.kandil,