Lunch with Nobe Aloe Vera

​I torsdag så åt vi lunch på Supper här i Stockholm där Daniel Paris hade styrt upp en härlig lunch med Nobe Aloe Vera. Daniel är verkligen världens härligaste människa så det var ett bra break under dagen. Tyvärr så var vi tvungna att gå efter förrätten men ibland så krockar det med tiderna. Det var kul så länge det varade helt enkelt, hehe =) De presenterade sin nya smak Melon som faktiskt var riktigt god. Tips, drick den iskall! 

Resten av den dagen gick i ett svep. Tillbaks till kontoret för jobb, sedan aw med hela avdelningen & musikquiz. Haha, jordens hets blev det men jag älskar ju sånt. Stack hem rätt tidigt för te och mys. Är verkligen helt slut i min kropp och själ efter denna vecka. Som att någon sugit ur mig all energi. Typiskt mig att gå ifrån 100% energi till 0. Jag har verkligen svårt att sätta stopp för mig själv ibland... Men det är så härligt ibland att bara tuta och köra utan att tänka på konsekvenserna.  

Gillar

Kommentarer

Juliajonssson
Juliajonssson,
Gud så gott det ser ut, måste verkligen provas!
nouw.com/juliajonssson
elingraf
elingraf,
Det ser ju verkligen gott ut!
nouw.com/elingraf
goteborgsmamman,
Hej fina!
Hoppas du får en fin lördag.
Jag har skrivit en lista på bloggen som jag tror många föräldrar känner igen sig i - annars kan det vara kul att se vad som väntar 😊 Kika gärna in om du har en minut över!
Kram. <3

http://goteborgsmamman.se/2016/februari/med-barn-kommer-ocksa-.html
goteborgsmamman.se
jessicaalsterblad
jessicaalsterblad,
Har smakat melonen och den är fantastiskt god!! Känner även igen mig i det där med att man inte har något stopp och sen bara totalkraschar...
nouw.com/jessicaalsterblad
claratime
claratime,
så gott 😊
nouw.com/claratime
jenniferjansson
jenniferjansson,
åh vad gott det låter!
nouw.com/jenniferjansson