Lunch på Union Kitchen

I förmiddags när jag och @pdotter anlände till hotellet här i Köpenhamn, efter en kort flygtur (tog 20-30 minuter) så sminkade vi oss och myste lite på hotellet. Sedan mötte vi upp super härliga @annelinneaholm på ett lunch-möte. Hon är nyanställd på Nouw och ska hjälpa oss med den danska marknaden. För ni visste väl att vi i mars släpps även i Danmark? Känns otroligt roligt att Nouw bara växer och växer. I höstas lanserades vi i Norge och har över 80 000 unika besökare i veckan nu. I Sverige har vi över 1 miljon unika varje vecka. Snart tar vi över världen!

Vi åt på den trendiga restaurangen Union Kitchen som jag gärna besöker igen. Anne hintade om att Danmarks största modell kom in, sedan en jätte känd skådis osv. Så det är verkligen "the place to be at". Maten var även väldigt god och vi alla tog champagne med apelsinjuice som servitören tipsade om. Mums, blir definitivt en till sådan under denna helg. Det var så roligt att träffa Anne och det ska bli kul att få jobba tillsammans med henne.

Sedan gick jag och Ellinor och köpte en kaffe. Strosande runt lite i Nyhavn där vi bor och nu ligger vi på hotellrummet och jobbar lite. Snart dags att fixa iordning sig inför Zalandos modevisning, det ska bli så roligt! Seee you later xx.

Gillar

Kommentarer