lunch på balkongen idag

Längtar tills mina instagram-bilder endast kommer bestå av stränder & bikinibilder. Det är härligt.

​Godmorgon onsdag! Solen strålar än idag i Göteborg och snart är det lunch. Idag ska sallad köpas med till kontoret för att sitta på balkongen. På riktigt, vilket magiskt väder vi har. Det är helt galet vad väderbaserad man är som människa... Om det är sol, då blir man automatiskt 100% gladare. Nog om det! Sitter med världens sjukaste träningsvärk och har lite svårt för att röra mig. Jag längtar jätte mycket till nästa helg också, för då är det påsk & en massa familjetid! 

Nu: Lyssna på Pegs låt Ain't No Saint, är lite besatt tror jag. Den är ju sjukt bra & jag älskar låtar man börjar gilla mer och mer efter varje gång man hör den. Puss på er!

Gillar

Kommentarer

melikas
melikas,
Pdersten
Pdersten,
Gud så härliga bilder 😍💕
nouw.com/pdersten
Cornelia Granslätt,
Härliga bilder 😊
corneliagranslatt.com
linnyjohansson
linnyjohansson,
Nej va mysigt! 😊
nouw.com/linnyjohansson
livelifehappy
livelifehappy,
Hej! Jag längtar också något enormt mycket efter sommar och sol!
Något jag skulle vilja fråga dig är hur du startade ditt företag och allt som har med bloggen att göra? Jag är väldigt intresserad av att skapa något jag med, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Skulle vara så tacksam för din hjälp. Kram 😊
nouw.com/livelifehappy
elinskoglund
elinskoglund ,
Hej du! Jag har inget företag med min egna blogg. Men googla så kan du hitta det mesta! Men det lönar sig inte för alla att starta eget företag när man har blogg. Kram!
nouw.com/elinskoglund