Lunch, bokrea & kärlek

Min måndag har varit riktigt bra hittills. Vaknade upp i min kärleks armar & sedan hoppade jag in i en varm dusch för att vakna till liv. Sedan blev det frukost med kaffe, nyhetsmorgon och lite scrollade på mobilen. Blev sedan körd in till kontoret och då var det möten hela förmiddagen. Till lunch mötte jag upp killen för lite käk vid en foodtruck. Testade på porkbuns för första gången, det var gott men hade inte klarat av att äta mer än 2 stycken. Man blir FÖR mätt efter så lite haha.

Sedan gick vi bort till bokrean där jag hittade lite härliga böcker. Jag älskar ju att gå runt och handla böcker, det är mysigt på något vis. Jag fick med mig 4 stycken hem. Bland annat en fotobok och en inredningsbok. Att få äta lunch med sin kärlek är verkligen livets grej. Åh, jag saknar att ha honom här hos mig hela tiden! Förresten, vad tycker ni om min nya jacka? Köpte den på 70% rea på Solo.

Kom tillbaks till kontoret och möttes utav Martin, min kollegas skrivbord. Alltså magi! Jag är så avundsjuk då det är jag som tipsat honom om att köpa en marmorplatta att ställa sina prylar på. Jag behöver verkligen styra upp mitt kontorsskrivbord känner jag. Det hade varit så inspirerande.

... Just nu är det bara kaos! Jag har ju en bild av mig hur mitt skrivbord ska se ut. Helst hade jag velat ha ett marmorbord men det är nog lite mycket begärt ;) Jag vill ha det lite lyxigare i alla fall och mer strukturerat.

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Så härliga bilder! 😊
nouw.com/emmel
Veronica Pettersson ,
Boken "Bingos fotoskola" är så bra!!! Jag har den också här hemma 😃
musicismyboyfriend.spotlife.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Började läsa lite igår, den var super bra ju 😃
nouw.com/elinskoglund