lördag

Igår tog jag bussen hem till Göteborg. Denna utsikt man möts utav när man åker på broarna är oslagbar, så vackert!

På kvällen åkte jag och Harald en vända med bilen. Först till godiskällaren och köpte godis till oss, som vi skulle ha till filmtittandet. Sedan åkte vi bort till hamnen och kollade solnedgången, så romantiskt. Väl hemma kollade vi två ganska tråkiga filmer men somnade sent ändå.

Dagens planer är fortfarande oklara men ikväll blir det fest, någon annan som ska ut? Lutar nog mot Port, älskar den klubben. Den finns bara på sommaren i Göteborg och har typ alltid kul där. Well well, ska nog åka med Haralds mamma nu till Frölunda Torg och kolla lite affärer.

Hörs senare! <3

Gillar

Kommentarer

jaxel
jaxel,
FIna bilder =)
nouw.com/jaxel
epostsaknas
,
Hej fina du! Jag vet att du lider av IBS och har för mig att du har skrivit mer om detta tidigare på bloggen. Men jag är nästan 100% säker på att detta är något jag också har sedan 3 år tillbaka, så efter jag läste ett inlägg av dig för länge sedan så var det därifrån jag insåg att det liknar mitt problem. Något jag sökt runt mycket på och nu bestämt mig för gå till en vårdcentral för reda ut problemet. Men jag tänkte höra med dig mer om hur det fungerar för dig och vad du känner av som lindrar detta något? Har du något speciellt tips eller så?
Klara-lindberg
,
Hejhej!! Har suttit och läst igenom massa av dina asien inlägg då det börjar bli dax för mig att boka min resa snart!! Men jag hittar ingen Vietnam guide? Är jag blind eller har du inte gjort någon sån?
Galet fin blogg har duuu!!
KRAAAM!