Livet på landet


I onsdags så kom jag till landet, för att stanna här två veckor. Jag kände att jag lika gärna kan vara på landet nu, då Max jobbar så mycket och vår lägenhet är kokande het. Nu ska det dessvärre vara lite sämre väder, men det gör inte så mycket. Här kan jag springa utan bilar, umgås med min familj och gå långa promenader med Selma. Och när det regnar, ligger jag här i soffan och tittar på serier.Ni ser ju hur mycket skruttan myser. Hon får så mycket uppmärksamhet här och vi leker mest hela tiden i trädgården med olika bollar. Idag är mina föräldrar i Göteborg över dagen så vi har varit själva här hemma. Hade precis ett telefonmöte med utöver det har jag inte gjort något vettigt alls. Helt underbart.Jag går runt i mitt mysset från Lexington, snor mammas godis och bara njuter av lugnet. Det är ju detta som är semester, att göra absolut ingenting. Jag har inte ens med mig smink hit.

Max kommer ner nästa helg förhoppningsvis. Då hoppas jag på lite fint väder för hans skull. Så vi kan åka ut på havet, äta glass i solen och bada.Igår låg jag och solade på baksidan av huset, där det inte blåser. På kvällen körde jag ett litet träningspass på gräsmattan och sedan tog jag cykeln ner till havet och badade trots att det var storm typ. Men så magiskt skönt i vattnet. Sedan tog jag på mig denna mysiga klänning från HM, den är så skön. Sedan åt vi middag hela familjen och jag somnade innan 23.Här ser ni mitt rum på landet. Minns när huset byggdes för typ 8-10 år sedan (?) och jag fick välja tapeter själv. Är fortfarande nöjd över resultatet. Förra sommaren satte jag upp min Poppy Posters på väggen och jag blev delägare i bolaget. Lika stolt då, som nu.

Här kommer lite reklam för jag vill bara säga att vi just nu har 15% rabatt på alla posters.Klicka er in här för att beställa hem något fint! Den jag har på väggen heter "Norrholmen" och är ett foto av en vacker kvinna som dyker i vattnet.Nu ska jag gå ner till köket, hämta lite glass och sätta på någon ny dokumentär. Såg den om Prinsessan Diana precis på Netflix, mycket rörande. Har ni tips på grymma dokumentärer? Älskar dokumentärer.

Hoppas att ni mår bra och att ni njuter trots att vädret kanske inte är det bästa. I alla fall inte här, hehe. Regnar och blåser. Men mysigt ändå.


Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhhh med så mysigt. Mina kusiner har hus där ute och det är verkligen en annan oas. Lugnet hos alla. MAGISKT 💜
nouw.com/ellendelin
charlottelinden
charlottelinden,
Låter underbart! Livet på landet är det bästa livet 😃
nouw.com/charlottelinden
feliciatingberg
feliciatingberg,
Åh låter riktigt mysigt!😍<3
nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Ha en underbar helg <3
nouw.com/oliviamalm
agnesvera
agnesvera,
Herregud så fint det ser ut! Ha en fin dag <3
nouw.com/agnesvera
Amandaya
Amandaya,
Ser fantastiskt ut <3
nouw.com/amandaya
Jenny
,
Har precis hittat till dig och din blogg, du är fantastiskt mysig och inspirerande, så jag är här för att stanna. Jag är också besatt av din hund, får man fråga vilken ras det är? 😊