Lite uppdatering i vårt sovrum

Innehåller affiliate-länkar

I inlägget förekommer det reklam för MyWindow, Poppy Posters, AndLight & Ogland.


Jag är ju en mästare på att göra om här hemma, om ni inte har märkt det. Saker flyttas & byts bort varje vecka. Men något som består är mina gardiner från MyWindow, som jag dagligen får frågor om.

Vi använde MyWindow till alla våra fönster i lägenheten och varför jag valde dem var för att de satte upp gardiner i min allra första lägenhet i Stockholm & jag blev så nöjd då. De erbjuder en helhetslösning som jag älskar. Det hela börjar med ett förutsättningslöst möte där de kommer & mäter samt att går igenom lite olika tygprover med en. Efter mötet får man en offert och därefter tar det ca 4 veckor tills de kommer och sätter upp dem i ens hem. Du behöver inte röra ett finger. Och visst det kostar lite men det är värt alla pengar.

Jag gav mig på att sätta upp egna gardiner som skydd för min öppna garderob precis. Jag kan ärligt säga att jag ångrade mig snabbt... Det blir aldrig lika bra när man försöker ge sig på det där själv. Mina gardiner från MyWindow glider så otroligt bra på skenorna vilket jag ÄLSKAR. Varför jag inte anlitade dem till min garderob var pga att jag ville ha de snabbt, så därför gjorde jag det själv.Två nya posters från Poppy Posters har fått komma upp ovanför sängen. De är nya på sajten & både jag och Max tycker det är så vackert med nakna kroppar. Vi gick på svarta ramar istället för ek, som vi hade innan, pga att vi ville skapa lite kontrast. För att komma till dessa posters klickar ni här.


Vi har även skaffat oss en ny taklampa som är skapad av Verner Panton. Den är gjord av äkta snäckor och jag tycker den är så himla vacker. Den är köpt hos AndLight & ni hittar till den här.


Våra fantastiska lakan kommer från vår vän Simons företag Ogland. Deras sängkläder är skapade av 100% biodynamiskt odlad egyptisk bomull. Att sova i dessa sängkläder (i kombination med vår otroliga säng från Carpe Diem) gör att vår säng känns bättre än en hotellsäng. Jag lovar, den är minst lika skön som den ser ut att vara.


Våra sänglampor kommer från Clas Olsson. Vi var inne där för att köpa förvaringslådor förra helgen och så såg vi dessa för 199 kr. Jag som gått och letat i månader för att hitta de perfekta sänglamporna föll för att par som var betydligt billigare än vad de jag tidigare kollat på. En plus för mig att de inte kostade skjortan, med tanke på att jag verkar tröttna på det mesta rätt snabbt haha.

Tvn har ni tidigare sett, som vi byggt in i vår vägg. Eftersom att vi flyttade denna vägg i renoveringen så kunde vi bygga upp en ny vägg med ett hål i, anpassat efter tvns storlek. Tips för er som renoverar & flyttar väggar!


Idag, måndag, har jag bara fixat i lägenheten i princip. Ska ha en stor fotografering här hemma imorgon så vill ha det perfekt när jag vaknar imorgon bitti. Jag låg sjuk nästan hela förra veckan men nu är jag tillbaks på fötterna igen - tackar för det. Hinner inte vara sjuk längre!

Gillar