Lite stunder av kärlek, nedskrivna i en dagbok någonstans

Enligt mig finns det inte mycket vackrare saker än att skriva ner ord om kärlek, romanser och det där ruset i textform. Det är ju så jävla magiskt att man kan känna så starkt.

Att hångla på gräsmattor, i soluppgången, med någon som har mjuka läppar och skäggstubb

-

Att vakna upp bredvid en person, som har lena händer, som rör vid ens höft

-

Varför håller man inte i handen mer. Det är så mysigt

-

Jag vill ha det som på film. Blommor på fredagskvällar och kärleksförklaringar innan man ska sova

-

När man kollar på en person som man gillar så mycket, och han säger något, men man hör inte. För man kollar bara på hans perfekta läppar, som rör sig så fint när han pratar

-

När man vaknar på natten av att han drar en intill sig, för man ligger för långt bort

-

Tänk dig att sitta i en snygg killes knä, som är så jävla snygg att man håller på och dö, och hångla. Och helt plötsligt stannar han upp, drar sina händer genom ens hår, kollar en djupt in i ögonen och säger 'du är så jävla vacker'. Tänk det. Det hände mig en gång.

-

Att vakna upp av ett sms ifrån personen du drömde om (och som du tänker på alla timmar under din vakna tid) och så blir du så glad, att du trycker ner huvudet i kudden och skriker av lycka

-

Att sitta under en filt, på en balkong, på en efterfest någonstans. Bredvid dig under filten sitter killen som flätar in sina fingrar i dina och viskar något snällt i ditt öra. Samtidigt som som någon spelar din favoritlåt på en gitarr där inne någonstans.

-

Helt plötsligt gick vi genom avenyn, hand i hand, och det var inte ens natt. Det kändes så konstigt, så ovant, att jag efter ett tag tog bort min hand. Så sa du "varför gjorde du så". Och så tog du tillbaks min hand igen.

-

När jag skulle gå på morgonen drog du ner mig i sängen igen och sa att jag aldrig fick gå därifrån. Så gjorde jag inte det. På flera timmar.


Texter skrivna av mig

Gillar

Kommentarer

oliveja
oliveja,
Christine's Stories,
Kärlek kan vara så himla vackert. Flera av de här texterna påminner mig om mitt förra förhållande men det är milslångt borta nu, känns det som.. Haha, herregud vad jag känner mig singel helt plötsligt!
finest.se/christinestories
Isabella
,
Alltså tack, detta peppade mig att jag ska sluta sakna en gammal kärlek som inte alls var allt det där utan se fram emot en kärlek i framtiden som är fylld med så speciella stunder som du skrev om! <3
mariellelindahl
mariellelindahl,
Vad fint du skriver 😊 Fast i texten från första till sista meningen !
nouw.com/mariellelindahl
rebeccaeklund
rebeccaeklund,
Så fint! Drömmer mig iväg 😍☺️
nouw.com/rebeccaeklund
CAMILLAESI,
så himla fint 😍
www.camillaesi.se