Lever i ett byggkaos...

Idag kom stenen...


Längesedan jag var här inne och skrev sist. Har känt mig allmänt osugen och tycker klimatet här har varit mindre roligt. Jag hoppas på att det snart vänder och att ni som skriver taskiga kommentarer kan hålla dem för er själva.

Jag har genomgått en menisk-operation sedan sist och är nu inne på 5:e dag efter operationen. Jag kämpar på kan man lugnt säga. Jag är begränsad och kan bara röra mig några ynka meter innan mitt knä svullnar upp lite för mycket. Första veckan SKA man inte röra på sig, men det är lättare sagt än gjort...

Och så har vi ju flyttat in i lägenheten. In till ett byggkaos. Jag får ha brusreducerande hörlurar för att ens kunna höra vad jag tänker på dagarna. Dammet susar runt överallt och jag försöker stänga sovrumsdörren så gott som det går. Ni som bara tror det är nice att renovera - just denna "tid" är aldrig kul. När man måste flytta in, men det inte är klart. Jag vill bara ha min soffa, mitt matbord, mina tallrikar... Ordning och reda. Rent & fräscht. Jag vill ha mitt kontor! Ja, som ni märker är jag inte på mitt bästa humör idag. Men det är alltid lättare att blogga när man är lite deppig... Fingrarna skriver av sig självt.

I vanligt fall hade jag rensat skallen genom att gå och träna. Men inte ens det kan man nu, haha. Jag funderar på att fly detta kaos ett par dagar. Åka till Göteborg, till min familj. Bli omhändertagen, få hemlagad mat och kunna krypa ner i soffan under en filt på kvällarna. Utan att behöva ta av mig strumporna pga damm. Men något i mig får mig att inte vilja åka härifrån. Jag vill se varenda steg i renoveringen. Det är ju ändå nu det är som roligast. När man ser framsteg för varje timme.

Ja. Ni märker ju. Jag vet ju knappt själv vad jag skriver i dagsläget. Jag bara skriver av mig. Det var ju för den anledningen jag skaffade denna blogg? Så kanske att man borde göra det mer ofta. Bara skriva utan någon speciell anledning.Här bor jag nu för tiden. I denna säng. Varför ska också ALLTID fasadrenoveringar börja så fort man flyttar in i en lägenhet? Känns så klassiskt...Gillar

Kommentarer