lazy mornings

Här strosar jag runt, i min nya sidenpyjamas och gosiga tofflor. Snuvar gör jag också, tror typ aldrig jag vart såhär förkyld... Tråkigt att det kommer nu när man är ledig & ska hitta på en massa roliga saker. Men kanske är det min kropp som säger ifrån, att det är dags att varva ner. Jag är så lättad över att jag bara gått runt i myskläder sedan i onsdags. På riktigt, det kanske är det bästa som finns. Har bara hängt med familjen, ätit en massa gott & släppt alla måsten. Idag ska jag dock ta mig till Haralds landställe. Det ligger i Hjo så blir körd till Göteborg och sedan blir det tåg till Skövde. Hade en mysig julafton igår i alla fall!

Skulle egentligen gått ut idag i Göteborg, men herregud vad det inte lockar. Jag är verkligen inte på topp idag! Förresten, ser ni mina fina fransar som sticker fram? Försöker gömma ansiktet ser verkligen hemskt grå och blek ut. Det enda fina på mig nu är nog mina fransar som Hanna gjort. Ni bokar tid hos henne här! Jag tror mamma sa att pyjamasen kommer ifrån Lindex också, den är maaaagisk. PUSS!

Gillar

Kommentarer

ibenkalberg
ibenkalberg,
Det er så deilig med late morninger i pysj og tøfler 😊 Nyt julen videre flinke deg <3
nouw.com/ibenkalberg
izabellalarsson
izabellalarsson,
Hej! Förstörs dina vanliga ögonfransar mycket av ögonfransförlängning? 😊
nouw.com/izabellalarsson
ISA,
men mysis! vill ba hoppa in i ditt liv en dag! haha. Krya <3
isabyl.devote.se
melissajonssons
melissajonssons,
Hejsan. Grym blogg du har! Jag är supersugen på att backpacka i asien framöver, tänkte fråga dig hur mycket allt som allt gick på? samt mer specifikt, priser på boende, aktiviteter, mat osv:)
nouw.com/melissajonssons
kajsacentre
kajsacentre,
Otroligt fina bilder och så mysig blogg du har. Kram
nouw.com/kajsacentre
yasmine,
Mysigaste sidenpyjamasen!! Snugg också!
www.betterwords.blogg.se
Malinonsbjers
Malinonsbjers,
Så snygg pyjamas!! 😍
nouw.com/malinonsbjers