lashes

Inte trodde jag att jag skulle älska att ha fransar såhär mycket. Jag var häromdagen och gjorde mitt 3:e återbesök och ser inte framemot att sluta nu när jag åker ut och reser =) Jag har innan vart mycket skeptiskt till att ha fransar då man hört mycket skräckhistorier. Men något jag lärt mig är att om man går till en utbildad och duktig tjej så är det inga problem. Med Hanna känner jag mig verkligen trygg och jag blir behandlad med rätt material. Hon är också otroligt nogrann (även med naglar) så jag går alltid därifrån felfri. Det känns tryggt!

Vissa går och gör sina fransar på väldigt billiga ställen och det ni förlorar på där är att materialet är sämre (oftast) och förmodligen är priset det enda sättet för dem att locka kunder (de kanske inte är utbildade/duktiga etc etc). För om man tar 500 för ett nyset går inte verksamheten runt (dvs isåf måste de ha sämre material), det är dyrt med materialet. Alltså nej - om ni ska göra fransar, gör det då på riktigt. Jag säger inte att det blir skräckhistorier när för alla när man går till billigare ställen, men det är betydligt större risk att du blir tjejen som tappar alla dina egna fransar.

Hanna på Nailartbyhanna har i alla fall ett schysst erbjudande just nu för de som kommer till henne och gör nyset på fransar. Ord. pris är 1800 kr och nu ger hon er 50 % på det, alltså 900 kr. Jag skulle aldrig rekomendera något för er om jag verkligen inte gillade det, men jag rekomnderar verkligen er till att gå till Hanna.

Ni hittar all info om bokning här. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

thabeastlyfe
thabeastlyfe,
vad fint det är med långa fransar 😍
nouw.com/thabeastlyfe
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
annaa
annaa,
Åh vad vackert!
nouw.com/annaa
marianilsson_
,
Var färgar du dina ögonbryn? :)
lisaaxelina
,
Superfint!! Vet du vilken längd du har på dina?