Kvinnans kropp är magisk!

Jag tycker verkligen kvinnas kropp är magiskt vacker! Blir lycklig av att se dessa bilder. Att alla faktiskt inte behöver ha samma kropp för att vara snygga och sexiga. Vi ALLA är fan magiska på vårt egna sätt, vi behöver bara inse det själva. Jag tycker utstrålningen hos en människa är allt. I somras så fick jag komplimanger hela tiden för att det lyste lycka om mig. Och ja, jag var så himla lycklig och det märktes utåt. Den perioden är därför väldigt härlig att tänka tillbaks på <3 Jag kände mig starkast och finast i världen.

Tjejer, var självsäkra och göm er inte bakom någon annan. Du är alldeles perfekt som du är och få fort du inser det så kommer du må så jävla mycket bättre. Det är okej att faktiskt tänka gott om sig själv också. Vi styr våra egna hjärnor, så glöm alla hatiska tankar om dig själv. De kommer inte att hjälpa dig att nå din dröm, lovar...

Gillar

Kommentarer

anemonecallman
anemonecallman,
sandralmgren
sandralmgren,
Åh vilket härligt inlägg, detta behövdes!!
nouw.com/sandralmgren
Mathildalindblad
Mathildalindblad,
Så bra inlägg:)
nouw.com/mathildalindblad
f
,
de va nästan lika fina som du 😉
molly
,
Så bra inlägg!! Upppskattas verkligen! WHO RUN THE WORLD GIRLS!!
Malin
,
Du är fan bäst!!!
maymas
maymas,
Håller absolut med dig! Vi alla kvinnor är fina på vårt egna vis och bör vara stolta. Du skriver jätte bra, tack för en fantastisk blogg!
nouw.com/maymas