kräftis

Denna dag har startat så himla bra. Jag tog mig en dusch och satte mig sedan och åt frukost. Jag njöt av att äta frukosten, vilket jag aldrig gör. Jag hatar egentligen frukost. Sedan kommer ett morgonprat med Farad på Nrj på som gör att jag skrattar så jag viker mig typ. Haha, ni måste lyssna på det. Efter det gick jag och tog på mig min nya skjorta som jag bara älskar. Den känns så rätt och så fräsch. Till det en vit kjol i spets (typ?). Jag känner mig somrigt och rätt. Ja, det blev för första gången på länge ingen dålig kläddag. High five!

Nu sitter jag på jobbet och har redan tagit tag i en del mail. Hör ni, det är fredag idag! Härligt. Jag ska på kräftskiva ikväll och det finns ingen som längtar mer än mig. Det vattnas i munnen när jag tänker på en saftig kräfta. Kommer ni ihåg Elin som gästbloggade här lite i våras... Haha. Hennes pappa är fiskare (som hon nämnde i ngt inlägg) och han har fixat de bästa kräftorna till oss. Så ja, äntligen blir det lite fest ikväll. Det ska bli roligt. Hörs sen, kram! 

Ps. Magiskt att jag kan sitta och se sådär pigg/fräsch ut utan något smink. Inget inget inget. Att vara brun har sina fördelar. 

Gillar

Kommentarer

s
,
var kommer skjortan ifrån? Drömsnygg