körskola

Vid 9 imorse hade jag min första lektion på körskola och det var väldigt givande. Jag fick bland annat lära om lite teknik som jag lärt fel och så fick jag lite knep till att parkera. Sedan körde vi runt lite i frölunda. SÅ kul, nu kan jag utvecklas ännu mer och jag hoppas att körkortet är mitt innan december i alla fall. Jag ska ta tio lektioner är planen och samtidigt köra hemma. Så nu börjar denna intensiva resa på riktigt, mycket plugg och mycket körning! Eftersom jag kört på motorväg, landsväg och stadskörning kändes denna lektion lite som att "börja om på nybörjarnivå", men jag behövde styrka grunden lite. Så jag tipsar alla till att gå till körskola för de är ju proffs och kan lära ut helt rätt. En gång i veckan på körskola blir det nu i alla fall.

Tanken var att jag skulle träffa min kompis Sarah idag men hon fick jobbpass så jag ska planera om min dag lite. Jag vill hitta en klipptid... Har inte haft tid för att fixa håret på ett tag men jag vill få det gjort idag. Sedan ska jag prova ett par skor på Frölunda torg och så där. En lugn dag helt klart. Men vi hörs sedan, kramar!

Gillar

Kommentarer

Louiseberghh
Louiseberghh,
Åh så kul! När du väl får körkortet kommer det vara bland det bästa dagarna i ditt liv, lovar, då känner man sig oövervinnerlig !
nouw.com/louiseberghh