konsumera hållbart

Mitt 2016 startade med lite shopping. Bland annat två Filippa K tröjor, denna tjocktröja är en av dem. Ett av mina nyårslöften är att konsumera hållbart. Jag började med det tänket i höstat och ska fortsätta i samma spår. Älskar att köpa kläder i bra kvalité, väldigt mycket dyrare men så mycket roligare att klä sig i. Gillar att känna mig exklusive. Filippa K är ett utav mina absoluta favoritmärken, hittar alltid något hos dom i min smak. 

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Jag hade velat tänka så men jag tröttnar så lätt på plagg :/
nouw.com/andreatherese
Dreamgirl
Dreamgirl,
Brukar aldrig lägga så mycket pengar på kläder, men just på "äldre" där så märker jag att märkeskläder klär mig bäst. Filippa K är ett bra märke.
nouw.com/dreamgirl
Cornelia
,
Hej! Jag har en fråga ang din resa i Asien, som jag förövrigt fått så mycket bra tips till från denna blogg. TACK! Jag åker dit om ca 2 veckor för att backpacka och kommer åka från Kambodja till Vietnam, läste att ni tog nattbuss mellan de länderna, så tänkte kolla hur det fungerar för vad jag förstått måste man ha en biljett ut ur Vietnam för att komma in i landet? Hade ni köpt en flygbiljett ut innan då eller hur fungerar det? 😊

Kramis
caroline,
Inspirationer
Inspirationer,
Härliga bilder
nouw.com/inspirationer
angiepangie
angiepangie,
Snygga bilder! Kolla in min nya blogg! Kram 😊
nouw.com/angiepangie
himmelåpannkaka
himmelåpannkaka,
Ett av mina mål för 2016 oxå, hoppas att du, Ebba och Emilia kan hjälpa mig😉
nouw.com/himmelåpannkaka
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh så kul <3
nouw.com/elinskoglund