komplimanger

Oh hello new day! Precis suttit och bockat av saker i min kalender som jag redan lyckats göra denna vecka. Känns ju helt fantastiskt. Jag älskar att "bocka av", det påminner mig om skoltiden när man gjort det där provet eller lämnat in den där uppsatsen. Nej uch, skola pratar vi inte om i min blogg =) Haha, fortfarande skoltrött... Kommer man någonsin få sug igen? Tur att den bransch jag är i (och vill in mer i) nödvändigtvis inte kräver någon specifik utbildning. Utan livet är istället skolan. Älskar det tänket!

Annars - är inspirerad idag. Kommit på att komplimanger är det bästa i livet? Det kan verkligen få hela mig att bli glad. Så vänner, släng iväg komplimanger idag - inte bara till dina vänner, utan till alla du vill göra det till. Det är härligt. Och vi vill leva ett härligt liv. Ps, kommentera om ni sagt en komplimang idag, till vem och hur personen reagerade!!! SÅ KUL! Vi sprider glädje här på bloggen!

Puss!

Gillar

Kommentarer

dearhanna
dearhanna,
Då ger jag dig en komplimang eftersom jag tycker att du är så jäkla snygg och inspirerande, och det ska bli SÅ kul att läsa din blogg när du är utomlands. Så kan man sitta här i gråa Sverige och få lite vardagsflykt :)
nouw.com/dearhanna
elinskoglund
elinskoglund ,
Alltså kärlek till dig! Gud vad kul att du ser fram emot bloggningen när jag är utomlands. Har vart lite orolig över att tappa läsare när jag åker. Kram fina!
nouw.com/elinskoglund
sannaah
sannaah,
Samma som ovan, jag ger dig en komplimang idag för satans va du e bra!! Fortsätt såhär!
nouw.com/sannaah
elinskoglund
elinskoglund ,
Sanna, vilken underbar tjej du är! Tack <3
nouw.com/elinskoglund
Gratis_Drottning
Gratis_Drottning,
Du är så snygg och inspirerande !
nouw.com/gratis_drottning
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack tack tack <3
nouw.com/elinskoglund
simoneviebke
simoneviebke,
Gav en komplimang till pappa! Han hade fått på sig snygga kläder idag, haha. Han svarade med ett stort, glatt tack!
nouw.com/simoneviebke
elinskoglund
elinskoglund ,
ÅH, tänk att något så litet kan ge så mycket! Kram på dig
nouw.com/elinskoglund