kompaktkamera?

Snart åker jag ut och reser och behöver en ny kompaktkamera som är svinbra. Eftersom ni är bäst har ni säkert tips på vad man ska köpa. Snälla kommentera, jag har ingen aning. Läst väldigt bra om SONY RX100 III och PANASONIC TZ60 som både vunnit bäst i test, stämmer recensionerna? Puss!

Gillar

Kommentarer

fridaoxelmark
,
Har hört att Canon G16 ska vara grym! Har själv inte testat den men vet att en hel del bloggare har/haft den :)
esoderberg
esoderberg,
Jag hade en sony kompaktkamera men sedan bytte jag till en samsung nx1100, trots att den kostar 1 tusenlapp mindre så är jag mycket mer nöjd med den :)
nouw.com/esoderberg
beatchh
beatchh,
Ett tips är att köpa en mer tålig kamera, det är riktigt surt om du får vatten i den så du inte har en kamera resten av resan, eller till och med så illa att minneskortet förstörs och alla bilder försvinner. Kolla in Nikon Coolpix Aw120! Har testat den själv och tycker den är grym, lika grym som vilken annan kompaktkamera som helst, men den är vattentät m.m. :) http://www.mediamarkt.se/mcs/product/NIKON-Coolpix-Aw120-Bl%C3%A5,90952,510282,1198227.html?langId=-16
nouw.com/beatchh
k.bucht,
Lycka till med ditt val av kamera!
www.junitjejen.se
Nettan
Nettan,
Skulle med behöva en kamera :)
nouw.com/nettan
emmaelisabeth
emmaelisabeth,
Har nyss köpt Sony A6000 som jag blev tipsad om på både El Giganten, Siba och Media Markt. Alla var övertygad om den och sa att den är bättre än många vanliga systemkameror, den har många funktioner, tar snabba bilder & bilder med bra kvalitet. & jag håller med, har dock inte lärt mig allt än, men än så länge är jag väldigt väldigt nöjd! Den var bäst av alla kompaktkameror i alla de olika butikerna, dock ligger den på lite högre pris pga att den är så pass bättre än de andra de hade. Hoppas du hittar en bra & blir nöjd!! kram
nouw.com/emmaelisabeth
eln
eln,
även jag är ute efter en ny kompaktkamera då man inte alltid orkar bära runt på den stora. Har kikat runt på internet och läst en massa recensioner de senaste månaderna men har nog beslutat mig för att köpa Olympus E-pl5 (Pen version) som finns bland annat här: https://www.dustinhome.se/product/5010655440/e-pl5-14-4235-56 vad jag läst om den är det en riktigt grym kamera och lätt att hålla i. Touchskärm och man kan även vrida skärmen vilket är perfekt för oss bloggare som ibland kan behöva lite selfiebilder haha...Hoppas du hittar en bra kamera i alla fall men här var ett tips :)
nouw.com/eln
Eple
Eple,
http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/NIKJ41130VRW/nikon-1-j4-systemkamera-10-30-mm-vr-objektiv-vit Jag har denna får nikon och den är väldigt bra! Så har den inbyggt wi-fi med så det är väldigt lätt att överföra bilder till både dator och tex iPad/ telefon. :)
nouw.com/eple