kompaktkamera?

Snart åker jag ut och reser och behöver en ny kompaktkamera som är svinbra. Eftersom ni är bäst har ni säkert tips på vad man ska köpa. Snälla kommentera, jag har ingen aning. Läst väldigt bra om SONY RX100 III och PANASONIC TZ60 som både vunnit bäst i test, stämmer recensionerna? Puss!

Gillar

Kommentarer

eln
eln,
även jag är ute efter en ny kompaktkamera då man inte alltid orkar bära runt på den stora. Har kikat runt på internet och läst en massa recensioner de senaste månaderna men har nog beslutat mig för att köpa Olympus E-pl5 (Pen version) som finns bland annat här: https://www.dustinhome.se/product/5010655440/e-pl5-14-4235-56 vad jag läst om den är det en riktigt grym kamera och lätt att hålla i. Touchskärm och man kan även vrida skärmen vilket är perfekt för oss bloggare som ibland kan behöva lite selfiebilder haha...Hoppas du hittar en bra kamera i alla fall men här var ett tips :)
nouw.com/eln
Eple
Eple,
http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/NIKJ41130VRW/nikon-1-j4-systemkamera-10-30-mm-vr-objektiv-vit Jag har denna får nikon och den är väldigt bra! Så har den inbyggt wi-fi med så det är väldigt lätt att överföra bilder till både dator och tex iPad/ telefon. :)
nouw.com/eple