Kommentarerna som förstör en.


Nu när jag väl velat börja blogga igen slog det mig varför jag slutade. För att man ständigt får nedlåtande kommentarer. Jag kan absolut ta kritik men det roliga försvinner när man blir granskad för varje ord man skriver. Att skriva här har alltid varit enkelt... Men det är inte enkelt längre. För man måste sitta och läsa igenom allt man skrivit typ 10 ggr så att ingen kan misstolka ngt. För allt verkar vilja misstolka.

Jag är också en människa och blir väldigt negativt påverkad när man varje dag kikar igenom sitt kommentarsfält och någon negativ kommentar finns där. Lusten försvinner.

Som inlägget på Instagram där en person frågade om tips hur man enkelt kan förändra vardagen. Jag skrev då vad jag har gjort för förändring senaste tiden. Att jag börjat promenera på morgonen. Då blev man direkt satt i ett fack att "nu har du blivit en influenser när du uttalar dig så för ingen vanlig människa hinner det där på morgonen". I min värld så får man ta åt sig av de tips som passar ens vardag eller när jag skrev 1-2h promenad får man ändra det till 20 minuter om det passar bättre för en själv. Jag kan inte alltid ha alla människors liv i åtanke när jag uttalar mig. Jag kan inte heller hela tiden tänka; detta tips kanske inte passar den, den eller den personen. Jag utgår ifrån mig själv och sedan får man ta åt sig av det eller inte.

Jag är bortskämd med att alltid ha haft snälla personer som läser min blogg och jag inser att det inte längre är så. Men det är iaf anledningen till att min energi för denna plattform dog ut. Men jag måste också bli bättre på att tänka bort de negativa men det är inte alltid så enkelt.

Vissa av er säger att jag har blivit ytlig och låter "nedlåtande" och det gör mig sjukt ledsen. Varför ni ens kan säga så är för att jag har slutat bli personlig. För det tär så sjukt mycket på en att alltid dela med sig av sig själv. Men det slår mig att ni också behöver se min personliga sida igen, för att förstå att jag är exakt samma person som jag alltid har varit.

Detta är inget inlägg som handlar om att jag inte tänker fortsätta uppdatera min blogg utan jag kände bara att jag behövde snacka ut med er lite. Kanske att du som kommenterar så tänker ett steg till och reflekterar över om din kommentar är särkilt nödvändig.Gillar