Kayumanis Spa

Idag vaknade jag och Jossan upp i vår himmelsäng. Vi var dock lite trötta efter gårdagen (berättar mer om det i ett senare inlägg) så ett spa-besök på hotellet var exakt det vi behövde. Vi klev i våra flipflops, tog på oss våra kimonos och gick ner till Kayumanis Spa.

Vi skulle få en 90-minuters massage och välkomnades med en liten juice och kall handduk. Sedan fick vi en broschyr där vi fick fylla i om vi ville ha extra massage på någon del av kroppen samt hur vi vill ha massagen. Sådan underbar lyx och service.

Vi fick sedan välja vilken olja vi ville vi insmorda i under massagen. Vi båda valde Romantic Oil som doftade himmelskt samt återfuktade kroppen.

Sedan gick vi ner till massage-sängarna. Fick ingen bra bild på det men tänk er två sängar med utsikt över den finaste regnskogen ni kan tänka er. När vi la oss där på sängarna så hörde vi bara fågelkvitter och ljudet ifrån floden. Harmoni in i själen.

​Jag kände mig så mysig efter. Helt len och som att jag vandrade på små lätta moln. Jag lever för massage. Det är det mest fantastiska som finns. Och detta var den bästa massagen jag fått i hela mitt liv. Det var något utöver det vanliga.

Sedan gick vi tillbaks till villan, fick frukost och sedan var det dags för oss att säga hejdå för denna gång. Nu har vi hamnat i Seminyak men en del av våra hjärtan är fortfarande kvar i vår underbara villa. Jag har haft två utav de bästa dagarna i mitt liv. Tack. <3

Gillar

Kommentarer