karriärsnack

Inspiration from Classy Issue tumblr.

Fredag och jag vaknade upp på riktigt jävla bra humör. Igår var vi ute och åt på restaurang och när jag kom hem hade vi karriärsnack tills midnatt. Det är väldigt viktigt att prata om sin karriär, hur man ska nå sina mål och vilka strategier man ska ha. Det är väldigt lätt att bara sitta på stolen och inte göra mycket mer än att drömma. Jag tror sjukt många i dagens samhäll bygger upp en bild av att det är "lätt" att nå framgång och att man ska bli "rik", men HUR hade du tänkt nå dit då? Tänk tänk tänk. Vad är du bra på? Hur ska du kunna använda det i livet?

Sedan tycker inte jag att allt handlar om pengar. Om det är det enda fokuset du har kommer du inte att komma speciellt långt. Du måste göra något du är bra på och brinner för, då kommer allt det andra komma påvägen. Sedan tro på dig själv. Tycker du att du har känsla för något men inte riktigt fått utlopp för det än, håll då kvar i det för en dag kommer du att slå igenom med just det. Ha en tydlig målbild, jätte viktigt, men försök även att tänka ut delmål och strategier för att ta dig dit.

Mål inför 2016. Sätta upp bättre delmål och KÖRA. Detta är mitt år.

Gillar

Kommentarer

powerbywomen
powerbywomen,
Jättebra inlägg! Jag tycker också att sätta upp delmål är vägen till sitt drömmål!
nouw.com/powerbywomen
Maliness
Maliness,
Riktigt bra inlägg! jag själv tycker att det finns alldeles för lite bloggar som handlar om hur man når det. För det mesta så handlar stora bloggar om enbart resor osv. Men ingen tar upp vardagen som jag faktiskt vill läsa om. Sen är jag kanske för mycket workaholic, tar sällan semester och drivs av framgång men hade varit mer inspirerande om större bloggar tog upp lite mer om vardagen och så. Men jag tycker din blogg gör det jättebra därför jag fortsätter läsa den 😊
nouw.com/maliness
miriamjonsson
miriamjonsson,
Såå bra blogg har du!! Skulle vara kul ifall du ville kika in på min 😉
nouw.com/miriamjonsson
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh men fina du! Blir så glad <3
nouw.com/elinskoglund