Kambodja i våra hjärtan

Lite oskarpa bilder men de ger mig lyckorus för jag tänker på hur bra jag mådde när de togs.

Hej på er! Herregud vad jag har vart stressad över att inte ha kunnat blogga på några dagar men vi har levt i ett paradis och wifit la typ ner på hela ön så tillslut orkade jag inte mer. Men nu blir det bättre bloggning och vi har lämnat vårt favoritställe Koh Rong för nya äventyr, efter 7 nätter där. De två senaste dagarna har kanske vart de bästa på hela resan. Våra vänner William och Emil kom till ön och vi har haft det så jävla kul. Haft tusen skrattanfall, haft chill dagar på stranden & drog till en skybar och dansade tills 4 på morgonen. Lyckan där alltså.

Det är så svårt att förklara Koh Rong för det är verkligen en värld för sig. Jag började nästan gråta när vi lämnade dels för att vi skulle åka ifrån våra vänner. Vi blev så sjukt tighta på så kort tid, fast jag känt William sedan vi gick i 8an typ. Men det blir så när man träffas på resor, härligaste killarna. Men Koh Rong. Vackraste stranden. Bästa feelingen på ön och ordet stress finns inte där. Det är tråkigt för man vill åka tillbaks någon gång men man vet att ön aldrig kommer vara detsamma då. Somsagt, det byggs en del där.

TACK för denna fina vecka vackra ö. Imorgon åker vi vidare till Vietnam, det ska bli kul att se lite nytt också! Kramar.

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
vilket paradis! lyckan att du får se och uppleva allt!
isabyl.devote.se
hanshen
hanshen,
EN AV NOUWS STÖRSTA MODEBLOGGAR! www.nouw.se/hanshen
nouw.com/hanshen
amandamaria
amandamaria,