kaffe

En uppiggande bild på blogggänget denna tisdagsmorgon. @gertrudes, @hannasch, @juliamalmsten, jag, @emmanikelinnea, @duvetmarie, @mariekarlsson & @madicken_nilsson

Godmorgon mina hjärtan. Jag ville flyga till jobbet imorse för Harald hade inget kaffe hemma och det var nog det enda jag behövde för att vakna till liv. Om jag somnar senare än midnatt och ska upp vid 8 så går det inte. Jag blir så som en zoombie. Som tur är sitter jag på jobbet nu med en kopp kaffe framför mig, så härligt. Denna dag består av ett möte bland annat... Spännande! 

Och snälla. Idag är sista dagen att rösta på mig till Loreal tävlingen och knappt någon har orkat anstränga sig för att rösta. Blir lite ledsen. Vet att det inte funkade för alla via mobilen igår men NU ska det funka. Snälla tryck HÄR och sedan på hjärtat för att rösta vidare mig <3

Gillar

Kommentarer

jenniferkarls
,
Är DET DÄR Marie Karlsson??????? Inget elakt menat, men kände knappt igen henne hon ser så annorlunda ut på sina bilder!
djhsk
,
Ursäkta men är det ens värt att lägga ut en sådan kommentar? JA, det är Marie Karlsson som hon tydligt skrivit, tror du hon ljuger om att det är hon eller? Onödig fråga. Kan faktiskt påverka en människa jätte negativt med sådana här kommentarer. Snälla tänk efter på vad ni väljer att skriva för kommentarer, sprid positiva kommentarer istället för negativet. Tycker Marie är jätte fin!