julkalender tävling

Julkalender - Lucka 1

vinn en personlig almanacka

Nu har jag äntligen fått hem min personliga almanacka. Jag valde att piffa till den med missoni-print och lite färg inuti. För vem behöver inte färg och glädje i vardagen nu. Personligalmanacka är ett företag som startades till grunden för att de inte tyckte almanackorna som fanns var tillräckligt kul. Grundarna tyckte att man hela tiden var tvungen att "nöja" sig med det som fanns, och var illa tvungna att köpa en där tråkiga almanackan i bokaffären. Nu däremot, med personligalmanacka, kan du designa din almanacka precis som du vill.

Och jag ska lotta ut en valfri och egendesignad almanacka till någon av er. Följ reglerna nedan för att medverka.

1. Kommentera din mailadress, namn, samt motivera med en mening varför du vill vinna.

2. Följ @personligalmanacka på instagram

Lycka till jag väljer ut en vinnare på fredag.

Gillar

Kommentarer

julia-forsell
,
För jag har nyss börjat gymnasiet och blir överöst med plugg hela tiden som måste struktureras upp bättre med en almanacka...
sannalindberg
,
Högskolestudier kräver planering och med hjälp av en personlig almanacka skulle det blir lite lättare att planera... :)
moamagnusson
moamagnusson,
Älskar att strukturera saker och gör det gärna med stil ;) moamagnusson@outlook.com
nouw.com/moamagnusson
emeliebror
emeliebror,
Skulle vilja vinna så jag kan anteckna viktiga saker, personliga datum som satt spår i livet tex. Emeliiebengtsson_@hotmail.com :)
lina_laakko
,
För att vardagen blir härligare om man kollar i sin egendesignade almanacka !
elin.moa.risberg
,
För att jag ´går omkring med min egna lilla almanacka i huvudet hela tiden, vilket är ganska jobbigt. En riktig almanacka skulle helt klart göra att jag kunde släppa allt plugg och annan planering som jag går och håller koll på i huvudet haha. Plus att jag redan vet precis hur min almanacka från personligalmanacka skulle se ut, så himla snygg (*hjärtögon*.)
amanda.fox.6.02
,
IB linjen i göteborg är inte den enklaste och en almanacka hade hjälp mig hålla koll på prov, deadlines etc. :D
ebba.g.96
,
Hej! Skulle bli jätteglad om jag vann den här tävlingen! Jag har jättesvårt att planera och strukturera min vardag och en egen personlig almanacka skulle verkligen hjälpa mig en bra bit på väg till att få lite mer ordning och reda! Jätte fin blogg!
theresewiksten
,
Jag är lite old school och vill kunna bläddra i och "ta på" min kalender och trivs inte alls med att bara ha den i telefonen som jag har det nu. Följer personlig almanacka på instagram.
wilma.pramberg
,
Jag är med! Dessa almanackor är dom enda jag verkligen använder när jag köpt dem för att det är så bra överblick över veckan och I need ordning in my lajf... Haha :)