Januari - nu kör vi!


Gott nytt år fantastiska följare. Jag har tagit hela mitt jullov till att reflektera och vila. Knappt haft telefon på och bara varit med min familj och pojkvän. Det har varit viktigt för mig men det har också gett mig panik. Att alla andra uppdaterar sina sociala medier, men inte jag.

Men det är nu jag kan komma tillbaks starkare och verkligen ge er det ni förtjänar. Jag vill uppdatera er mer här och jag ska ta mig tid till det. Jag startade mitt egna företag i april och det har varit en stor omställning. Jag lever nu hundra procent på mina sociala medier, vilket också har lett till att jag behöver agera säljchef åt mig själv.

Jag har lagt hela min kreativa sida åt säljet och mina kampanjer. Vilket har gjort att jag "glömt av" att vara kreativ här på bloggen med allt det andra. Detta år ska jag finna en balans mellan båda delar!

Så jag lever på att få in mina kampanjer, som ni förstår. Men för att ni ska vilja stanna så måste jag också vara den Elin, som får er att vilja följa mig. Det är svårt detta men jag lovar att bli bättre! Jag älskar när ni kommenterar och ger mig konstruktiv kritik, det gör mig bättre. Jag vill se denna kanal som min och er. Det är här inne vi ska reflektera över livet.

Denna vår kommer att bli fantastisk. Redan nästa vecka får vi nycklarna till vår lägenhet och då börjar renovering, inköp av allt nytt och mitt & Max nya kapitel börjar tillsammans. Det ska bli så roligt att få dokumentera denna flytt med er.

Sedan åker vi till Tulum och när jag kommer hem så sticker jag nästan direkt till alperna med Malin, för att hälsa på min syster som ska göra en säsong där. Som ni hör har jag mycket att se fram emot! Jag älskar att följa flyttar på sociala medier, kanske för att jag är besatt av förändringar... Före & efter bilder.

Nåväl. Nu ska jag jobba igenom min proppfulla mail och dricka kaffe. STOR KRAM PÅ ER och tack för alla fantastiska kommentarer om min årskrönika. Ni betyder allt för mig.


Gillar

Kommentarer

Två Månadslöner
Två Månadslöner,
God fortsättning!
tvamanadsloner.blogspot.com
MagdaHamilton
MagdaHamilton,
Gud! En sån underbar klänning! 🤗🥰🥰 Du är så vacker!🤗
nouw.com/magdahamilton
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229