Jane Kønig

Igår låg en härlig låda med ett ännu härligare halsband i när jag kom hem från jobbet. Det var ett halsband i sterling silver med tre olika love tags, det står ett O, för min syster Olivia, F, för min bror Fredrik och ett E för mig. Så love tagsen står för oss tre syskon. Fint tycker jag då man alltid kommer att ha sina syskon nära sitt hjärta.

Halsbandet kommer ifrån Jane Kønig, en dansk designer. Jag tycker detta halsband är väldigt stilrent och jag valde en längden 80 cm på silverkedjan som gör det lite längre än vanligt = passar mig bra då jag hatar ”tighta” halsband. Det kostar en liten extra slant ju längre man vill ha kedjan (vilket är uppenbart) men jag tycker det är väldigt fint. Tänk er en V-ringad blus, klänning eller knit och ha ett litet längre halsband till det. Underbart.

Till saken: En perfekt present att ge till någon du står nära och du kan fritt välja vad du vill att det ska stå på dina berlocker (du kan även välja fritt hur många du vill ha på ditt halsband), så detta halsband kan bli personligt och det gillar jag. Här hittar ni den kollektionen:www.janekoenig.se/love-tags

Gillar

Kommentarer