Jag trodde att jag skulle dö

Jag har precis upplevt hur det känns att vara nära döden. Paniken som sprider sig i kroppen, paniken i människorna runt en. Det var den värsta känsla jag känt i hela min kropp samtidigt som jag aldrig har fått så mycket adrenalin i kroppen. När hjärtat dunkar så hårt att det känns som att det ska gå sönder, när människorna runt en skriker & springer och även dom tror att dom kommer dö.

Jag tar det från början. Vi sitter på matmarknaden på ön som är rätt så liten med kanske 10 matstånd. Vi sitter på ett utav borden och äter. Pratar om livet, jag kollar ut över alla människor. Livet kändes helt perfekt. Men helt plötsligt går elen, allt blir svart. Jag hör sedan ett skrik, sedan ett till och sedan en tystnad som kändes som flera sekunder. Men som säkert bara varade en halv sekund. Sedan började alla skrika, springa & välta ner stolarna. Jossan och Albin börjar springa och jag är i chock. Tänk er att alla dessa människor springer åt ett
håll, mot en gata in mot landet. Jag reser mig upp, försöker sträcka mig efter min plånbok på bordet men fick knappt tag i den för jag alla människor bakom bara knuffade på. Hoppade över en stol, sprang längst en smal gata, barn skrek & alla var i panik. Det går inte ens att förklara hur läskigt det var. Det enda jag hade i huvudet var att ta mig långt ifrån matmarknaden.

Hittade sedan Jossan & Albin, vi stannade längst gatan och ingen förstod vad som hade hänt. Mina ben skakade så mycket att jag trodde dom skulle vika sig, samtidigt som mitt hjärta pumpade så snabbt.

Det visade sig tillslut att allt var lugnt. Vi förstod ingenting men en gasolbrännare hade läckt & det var nära till explosion. Då hade hela stället exploderar för det är så mycket eld där. Fyfan alltså. Det var nog det läskigaste jag vart med om i hela mitt liv. De minutrarna kändes som timmar.

Tack & lov att inget hände. Jag som har mycket katastroftankar har ju redan överanlyserat detta. Vad hade hänt om vi sprängdes? Vad hade hänt om vi klarade oss men andra dog? Nej, måste sluta tänka så mycket.

Gillar

Kommentarer

maalins
maalins,
Fy fan vad läskigt!
Skönt att inget hände.
Kram<3
nouw.com/maalins
ffannyolsson
ffannyolsson,
Usch så hemskt! Tur att inget inträffade och att ingen kom till skada!
nouw.com/ffannyolsson
nachtweij
nachtweij,
Fyfan vad obehagligt.. Men vilken tur att ingen skadades. Ta hand om dig <3
nouw.com/nachtweij
Lizzai
Lizzai,
Som du sa
Fyfaan va hemsk

Tur att inget allvarligt hände!!❤️
nouw.com/lizzai