Iskaffe, tjejsnack och nya jeans

På fredagen kickstartade vi dagen i Köpenhamn genom att ställa klockan ganska tidigt, för att kunna utnyttja dagen. Vi som flög till Göteborg skulle ta planet redan vid 14. Ångrade mig nästan lite att jag inte stannade en dag till. Älskar att bara hänga runt i Köpenhamn och inte göra något speciellt. Det var även strålande sol och 25 grader, så gick runt i t-shirt hela dagen.

Hahah, jag tycker dessa bilder är lite roliga... Att det kommer två väktare, en på varje bild. Tror dom jagar en tjuv?! Först en på cykel och sedan kommer en annan springandes. Tur att tjejerna är snygga i alla fall!

Lunch på Cafe Nord

Efter lite shopping, fick med mig ett par nya jeans, så stannade vi på Cafe Nord för att äta lite lunch. Jag var inte hungrig så nöjde mig med en is-kaffe som var så god. Att sitta på ett café, med tjejkompisar och bara snacka kan vara något utav det mest rofyllande som finns. Eftersom vi alla bloggar också - så finns det mycket att snacka om!

Sedan fick jag och Alice krama Andrea och Tove hejdå för att ta en taxi till flygplatsen.

Gulliga Bea

Jag, Alice, Bea och Lovisa tog sedan flyget tillbaks till Göteborg. Varför känns min stad så grå, varje gång jag kommer tillbaks hit? Börjar jag tröttna på riktigt nu? Tur att jag kommer få varva med Stockholm nu det närmsta i alla fall.

Ja, detta var allt ifrån Köpenhamn. Tack Maybelline för våra 24h i favoritstaden! <3

Gillar