interior details room

Löjligt hur besatt man är utav inredning. Och lägenheter för den delen. Knarkar ju hemnet och pinterest dygnet runt känns det som, i alla fall på kvällarna vilket inte är speciellt positivt för ens sömn. Tänk att kliva in i ett hem, en alldeles perfekt liten lägenhet, och känna att detta är mitt. Bara mitt. Den känslan längtar jag efter att känna. Nu kommer jag hem till mitt rum varje dag, som verkligen är helt perfekt. Jag har ju kämpat med att få det exakt hur jag vill där. Ibland får jag frågan hur jag ens orkar lägga så mycket energi på mitt rum när jag bor hemma, men svaret är enkelt: Älskar inredning! Jag fick möjligheten att renovera ett helt nytt rum i mitt hus och då ville jag inreda det exakt i min smak också.

Nog om det där. Dags att springa ner på gatan och fota lite outfits. Vid fem ska jag iväg på ett möte och ikväll ska jag gå på ett event med Vigårda som öppnas här i Göteborg. Kramar!

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Så snygg inspo! 😊
nouw.com/frozenvanilla
amandamaria
amandamaria,
Så himla fint, förstår dig helt, jag drömmer om att få flytta in till något som inte är en hyres då jag kan få göra precis som jag vill! 😍
nouw.com/amandamaria
Louise,
Hej undrar vad du heter på Pinterest? Älskar värkligen din stil! Så det skulle vara jätte kul att veta
louiseericsson.tumblr.com
emmel
emmel,
Så snyggt 😊
nouw.com/emmel
Pdersten
Pdersten,
Fin inspo. 😊 Älskar pinterest, svårt att lägga ifrån sig!
nouw.com/pdersten
kajsaanna
kajsaanna,
Så fint! Vill flytta hemifrån..
nouw.com/kajsaanna
livelifehappy
livelifehappy,
Hej! 😊 Fint kollage, har du gjort det i dator eller i telefonen? vilket program använder du? 😊 kram!
nouw.com/livelifehappy