inspiration summerburst

Jag har fått jätte mycket frågor här på bloggen om jag kan lägga ut lite inspirations-kläder på hur man kan klä sig på summerburst. Pinterest är källan & jag har samlat ihop lite favoriter. Det viktigaste är att man ska klä sig bekvämt & att man ska känna sig fin. Annars blir det bara dåligt! Som det ser ut nu kommer vädret inte att vara med oss här i Göteborg, så jag tycker nog att man ska klä på sig lite för att inte börja frysa. Att frysa kan verkligen förstöra en hel del! Jag är ju super inne på denim trenden och jag själv tänker lite i dessa banor: High knee boots, jeansjacka, slapp tishirt & en vippig kjol. Enkelt & härligt. Bootsen kan även skydda mina ben ifrån kylan & jag kan fortfarande visa lite hud. Win win?

Men jag älskar också kimonos och har faktiskt den ni ser på mittenbilden i collaget nedan. Den kan jag matcha med klackar, flarejeans och en crop-top. Jag är väl inte jätte på trenden att köra all-in på festivallooken denna gång, men kör på det om ni orkar! En liten detalj som kan göra mycket för en outfit är hatten - såklart! Prefekt när det ska regna också.

Men, jobba mycket på detaljer & klä dig inte fööör tunt... Det kommer bara göra så att du fryser! Hoppas detta var till en liten hjälp för er i alla fall =)

Gillar

Kommentarer

mylifebitches
mylifebitches,
Jätte bra blogg, gud vad fin du är✨💖 läs gärna min blogg:)
nouw.com/mylifebitches
johannakjell
johannakjell,
Riktigt bra tips!! 😊 även om jag missar summerburst haha!...
nouw.com/johannakjell