Inredningprojekt i Göteborg

Nu är lägenheten som jag designat i Göteborg färdig. Det saknas små saker men i stort sätt, är det klart. Kunden är otroligt nöjd och lika så jag. Jag tänkte visa lite från lägenhetens vardagsrum i detta inlägg.


Snickerifärg: Comfort Grey, Jotun.
Väggfärg & takfärg: Sommarsnö, Jotun.

Denna lägenhet är väldigt ljus och för att få lite kontrast valde jag att använda mig av en mörkare snickerifärg. Dessa färger är lite mer "greige" än grå. Det var ett självklart val för mig att jobba med Jotun i denna lägenheten då jag känner deras färgkarta och har använt dem i mina senaste lägenheter.Soffan och soffbordet är från MeliMeli. Soffan heter "Luca Original" och är i färgen Off White. Soffbordet heter "Scarlet Coffe Table". Mattan är från NordicKnots och heter "Jute Cross".


När det blir mörkt blir rummet såhär mysigt. Detta rum är väldigt stort och behöver mycket belysning på kvällen. Jag valde att ha två liknande rislampor från HAY, för att få en enhetlig känsla. Matbordet är köpt på loppis och stolarna är från Åhlens.
Jag älskar detta bord som har så mycket karaktär. Jag tycker alla hem borde blanda gammalt och nytt, för att inte få det att kännas för stelt. Golvet är slipat och vitalaserat, det blev väldigt bra.
Gardinerna är ifrån Gotain och modellen heter "Tunn Linnegardin" i färgen vit. Via Gotain kan man beställa måttbeställda gardiner, för att få den perfekta längden för sitt hem.

Jag kommer att dela fler bilder från lägenheten, men jag väljer att dela upp det lite. Var tycker ni? Det saknas lite detaljer och jag jobbade mot ljuset när jag fotade denna lägenhet om man säger så... För att boka mig som inredare skicka ett mail till contact@elinskoglund.com så pratar vi vidare där.

Gillar