Influencerlunch hos mig

I fredags bjöd jag in till lunch hemma hos mig, tillsammans med Poppy Posters som jag är delägare i. Jag ville ha en avslappad lunch med inspirerande kvinnor, bubbel & fredagshäng.

Vi var 7 personer på lunchen och det var precis så att vi fick plats runt matbordet. Älskar att ha/gå på event hemma hos någon. Det blir mycket mer personligt & intimt.

Grey Eden är ett nytt motiv hos oss och här i storlek 100x140! Tycker denna poster är så galet snygg. Klicka här för att komma till den.

Text från hemsidan om tavlan: Grey Eden, poster. svart-vitt fotografi av det mytomspunna Eden Roc och Hotel du Cap på franska rivieran. Här har personligheter som Hemingway, John F Kennedy, Marc Chagall, Winston Churchill och Elizabeth Taylor spenderat en hel del tid.

Vilket gäng. Från vänster: Claudia, Valerie, jag, Stephanie, Ellinor & Louise.

Dör för denna bild! <3 Claudia hade med sig sin lilla cavapoo Bruna. Selma och Bruna blev bästisar på nolltid! Ovan ser ni också min samsung-frame TV och ett motiv från Poppy Posters där Selma också är med. Snart snart snart kommer ni också kunna köpa motiv till er tv!

Louise Hjorth driver ett stort inredningskonto på Instagram och vi (Poppy Posters) hade äran att få fotografera i hennes fantastiska hem i våras. Så otroligt glad över alla fantastiska människor jag lär känna via mitt jobb.

Alla gäster fick med sig en broschyr hem med ett utplock av mina favoriter.

Ellinor & Claudia. Ellinor känner jag ju sedan way back och hon är en utav mina bästa vänner. Men Claudia är en ny vän som jag träffade på ett event i höstas. Vi klickade DIREKT! Hon är så galet go och avslappad. Älskar sådana människor!

Jag hade först tänkt göra en grandios dukning men tiden fanns inte riktigt där. Tycker dock less is more, funkar bra till dukning ibland också. Linneservetter skapar den "lyxigare" känslan!

Sedan kan jag medge att vårt hem just nu är lite galet med grejer prick överallt pga julpyntet. Så det var lite skönt att ha en "lugnare" dukning för att få lite harmoni i rummet.

Det blev en hel del hejja-rop i lägenheten när jag berättade vad som fanns inuti paketen alla skulle få med sig hem. Nämligen en Håkan Hellström kalender för 2022! Året julklapp? Yes!

Den innehåller alltså 12 bilder av Håkan Hellström och när månaden är över river man enkelt av datumen och vips, så har du en poster att sätta upp på väggen. Ni klickar här för att komma till den!

Vid 15:30 dvs 3,5h senare gick de sista gästerna. Det är väl ändå ett bevis för en lyckad lunch? Tack tjejer för att ni ville komma och hänga hemma hos mig!

Bilderna är tagna av the one and only Vanessa Tryde.Gillar