Indiskt, lägenhetssnack & mys

Igår kväll efter jobbet åkte jag till Gärdet och mötte upp denna skönhet. Så härligt att äntligen ses igen! Vi gick och handlade middag och det fick bli Indiskt. Lite throw-back ifrån när vi åt det i Singapore, kanske inte riktigt går att jämföra (haha) men det var faktiskt väldigt gott. Sedan blev det skrattkalas & massa tjejsnack. Jag var även en gnutta avundsjuk på Klara och Erics lägenhet som dom precis flyttat in i, den är så fin. Så glad för deras skull alltså, drömmen att få ett förstahandskontrakt i centrala Stockholm!

Runt 9-tiden på kvällen åkte jag till lägenheten, kokade te & kollade tv. Somnade lite försent men är så fylld utav energi. Det är helt galet. Ska snart iväg på ett lunch-möte och sedan är det fullt upp resten av dagen. Så pepp!

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
åh så gott med indiskt!😋
nouw.com/erikssontowa
Henrik
,
Hej!
Vad är det för skrivbordsstol du har i ditt rum?
Skulle du kunna skicka en länk på den?:)
elinskoglund
elinskoglund ,
Den kommer ifrån Chilli =)
nouw.com/elinskoglund
Nathalie
,
Hej Elin! Det här har ingenting med just det här inlägget att göra, men jag tänkte att det inte spelar så stor roll vart jag ställer denna fråga. Du har ju ett ''distansförhållande'' och har även varit ifrån din kille under en längre tid när han var utomlands, om jag har förstått rätt? Jag är i ett förhållande och det finns ett litet ''problem'' och jag skulle vilja höra hur du ser på detta och vad du skulle ha gjort. Jag tar studenten nu i vår/sommar och vet inte vad jag vill göra efteråt. Förmodligen kommer jag att flytta till en annan stad och studera, sedan har jag också tänkt att kanske plugga utomlands eller åka på volontärresa eller liknande. Min kille har sagt att han känner sig som ett hinder för det jag vill göra och att han inte vet om han skulle klara av att ha ett distansförhållande eller vara ifrån mig under en längre tid. Vad ska jag göra? Jag anser att om man verkligen är kära i varandra så klarar man det mesta.
elinskoglund
elinskoglund ,
Svarar i ett inlägg! <3 Kram
nouw.com/elinskoglund