In Warsawa

Godmorgon Warsawa! Vi kom hit igår kväll och då tog vi en taxi till hotellet för att lämna av väskorna. Sedan gick vi direkt till vårt middagsmöte som vi hade på en Italiensk restaurang på samma gata. Vi bor på ett hotell som heter H15 och det är verkligen helt fantastiskt. Vi bor i en stor svit med två sovrum, tre toaletter, ett stort vardagsrum och jag har till och med en egen walk in closet, haha. Sa jag att alla badrum är klädda i marmor? Blir så inspirerad... Mvh världens största inredningstönt.

Nu sitter jag och min chef Magnus, som är här, och jobbar i vårt vardagsrum innan vi ska bort på dagens första möte. Vi har många att avklara idag men det ska bli väldigt roligt. Vi är här och träffar bloggare, personer som sökt tjänsten som redaktör här samt olika PR-byråer. Ps, min jacka är ifrån Zara!

// Good morning Warsawa! We arrived yesterday and then we took a taxi to the hotel to leave our luggage. After that we went to an Italian restaurant for a meeting. We are living on a hotel called H15, it's pretty amazing actually. We are living in a big svit with 2 bedrooms, 3 bathrooms and I even have a walk in closet. But now: Time for todays first meeting!

Gillar

Kommentarer

emma,
http://www.onlinesmink.nu

http://www.onlinemakeup.info

http://www.makeupsweden.nu
www.onlinesmink.nu
saraflaaen
saraflaaen,
Veldig fine bilder! Kos deg 😊
nouw.com/saraflaaen
Erika,
Vad fint det ser ut!
eriikasworld.blogspot.se/
Carrostyle
Carrostyle,
Ser super fint ut!!
nouw.com/carrostyle
Anna
,
Vad spännande! Hur länge stannar ni?
ISA,
men åh, verkar ju vara en himla fin stad! nära också, kanske nästa weekendresmål 😉
www.isabyl.se
Rakeleb
Rakeleb,
Gud vad fint det verkar!
nouw.com/rakeleb
hannahsolina
hannahsolina,
Ser ju helt underbart ut!!

Om du är intresserad av rabattkoder, kampanjer, gratisprodukter och blandade tips för att få ut mer av dina pengar/sänka dina kostnader, kolla gärna in min blogg 😃 Kram!
nouw.com/hannahsolina
maddekk
maddekk,
Ser super fint ut! Heldig <3
nouw.com/maddekk