I'm back!


Igår kväll satt jag och kollade igenom bilder och typ skrek rakt ut för att jag insåg att jag totalt tappat det utseendemässigt. Haha, min kille ba "Men Elin du kanske ska klippa dig?". Eh? Blev så provocerad för det är typ pga honom jag inte velat klippa mig. För han har sagt att jag är snyggare i långt hår? Men nu hade han tydligen ändrat sig. Varför ska också killars kommenterar om ens utseende typ få en att göra prick som dom vill? MEN, att klippa kort var något jag ville men han fick mig att inse att jag ville ha det igen haha.

Jag ba nej nu räcker det. Hets-smsade Treklippare och bönade och bad efter en tid innan helgen. Agneta som äger salongen sa att min frisör Sarah är hemma sjuk, men att hon tar emot mig kl 12.00 imorgon (idag torsdag). Jag hoppade upp och ner i sängen igårkväll, så glad blev jag.Så man var ju i god tid hos frisören idag. Kom hela 30 minuter tidigt, har aldrig hänt tidigare. Har nog aldrig innan i hela mitt liv varit så peppad av att klippa mig.

Agneta som äger Treklippare är den finaste människan vi har här på jorden. Hon jobbar knappt som frisör längre men hon ställde upp för mig. Och hon är inte vilken frisör som helst - utan hon kan vara bäst i hela jäkla stan! Eller delad plats med Sarah, min riktiga frisör också. Men hon var sjuk.Hejdå håret! Jag har haft någon grej för att spara ut mitt hår? Visste dock hela tiden att jag inte skulle trivas i det. För jag har aldrig trivts i långt hår, varför skulle jag göra det nu? Agneta la i lite ljusa slingor för att få det att kännas lite solblekt. Sedan rök, ja, halva håret typ.Och här har ni mig! Efter det där frisörbesöket började min hy stråla, ögon lysa och jag kände bara: I'm fucking BACK! Jag är nykär i mig själv. Seriöst, nu är jag så självgod. Men mitt hår är perfektion? TACK VÄRLDENS BÄSTA AGNETA!BEFORE / AFTER

Jag vill typ fota hela dagen imorgon. Min ful-period är ett minne blått och säger bara såhär, gå o klipp er! Man känner att man lever igen. Så galet nöjd med färg, frisyr och allt. Vanligtvis vill frisörer tunna ut håret när man klipper kort? Men det gjorde inte vi. Jag ville ha det buffigt, stort och levande.

Nu ska jag stå och posera här när min kille kommer hem och tigga komplimanger. Puss puss puss!


Gillar

Kommentarer

Bella
,

Så snyggt!!!

Klara
,

Ja, nu är du verkligen tillbaka. PANG-Elin. Vet ingen som är så vansinnigt snygg i kort hår som du!

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Så fint det blev 😊

nouw.com/amandamalmflod
agnesmathilda
agnesmathilda,

Såååå himla snyggt!! Ditt ansikte kommer verkligen fram på ett helt annat sätt när du har kortare hår. Du är galet snygg oavsett, så förstå hur snygg du är nu!!! Wow!

nouw.com/agnesmathilda
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så snyggt Elin!!!

nouw.com/louiseedling
artist
artist,