i'm back

Äntligen bilder med kvalité, ifrån systemen. Mer av detta kommer ni få se!

Alltså hur hemskt är det inte att brytas loss ifrån semesterbubblan... Att brytas loss ifrån sin andra halva som redan imorgon flyttar till annan ort. När man suttit ihop i en vecka behöver jag egentligen en "ladda upp" kväll där man diskuterar och analyserar veckan som har varit. Gärna över en mysig film och en skål popcorn. Fyfan, vill inte vara "särbo". Om jag är nu är tillräckligt gammal för att kalla mig det. Eller oss det. 

Men herregud. Vilken alldeles fantastisk vecka vi har haft. Värme, värme och värme. En mindre fungerande AC och panikslagna har vi vaknat upp på nätterna och tänkt "är vi i en bastu?". Men den där känslan glömde man så fort man vaknade och såg utsikten vi hade. Dagarna spenderades på stranden eller vid polen. Jag har lyssnat så så så mycket podcasts. Hannah & Amanda, ni kan vara jordens bästa människor. Ni har gett mig så mycket skratt alltså. Åh. Jag och Harald har ätit middagar ute på restaurang och även i lägenheten. Jag älskar vår middag i Malaga. Men mer om det sedan. Nu ska jag landa i att jag är hemma. Trött efter en flygresa! Imorgon blir det att ta igen missad tid genom att blogga. Har saknat er. 

Det bästa av allt: Jag har ingen skola att gå till imorgon (som det har vart de senaste 12 åren vid denna årstid), Det känns fan magiskt. 

Gillar

Kommentarer

sannaah
sannaah,
Saknat dig!! Hoppas ni har haft det grymt, all lycka till er
nouw.com/sannaah