Ibland är det viktigt att stanna upp och ge sig själv cred

Det är så lätt att blunda för det man har åstadkommit i livet, för att man bara vill framåt. Målbilden är så tydlig att nuet inte riktigt spelar någon roll. Det är först när man verkligen verkligen tänker efter som man kan börja uppskatta det lite. Igår kväll låg jag i min säng och var glad och stolt, över mig själv. Jag tänkte över allt jag gjort och hur jag utvecklats som person bara på 1-2 år.

Jag började blogga i tidig ålder och idag driver jag en blogg med flera tusen läsare i veckan och har fått göra kampanjer med några av Sveriges största varumärken. Min blogg har lett mig till roliga saker i livet, vilket alltid har vart mitt mål. Att bloggen ska vara min startplats och därifrån kan jag jobba mig framåt. Att via bloggen ska jag bygga upp mitt varumärke.

Jag började jobba med mitt drömjobb (som jag fick genom att dom upptäckte min blogg) redan när jag var 18 år, då jag blev anställd på Nouw. Nu har jag jobbat upp mig och lärt mig så otroligt mycket, har fastanställning som redaktör och daglig kontakt med några av Sveriges största media-profiler. Jag får skriva i ett magasin varje dag, använda mina säljkunskaper och jobba med stora projekt. Jag älskar mitt jobb och att känna att man utvecklas inom något som man älskar.

Det är coolt, att om man verkligen vill någonstans i livet - så kan man komma dit bara med rätt vilja och engagemang. Jag vill otroligt mycket mer i mitt liv men jag är 20 år och har kommit en bra bit på vägen. Jag vet exakt vad jag ska göra för att komma dit jag vill och nu lägger jag i växel 2. Det är viktigt att ha en tydlig målbild, men det är även viktigt att stanna upp ibland och ge sig själv en klapp på axeln.

Gillar

Kommentarer

licela
licela,
Du burde være stolt! 😊 en av mine drømmejobber er også faktisk å jobbe innen nouw/eller en annen plattform. Huhi!
nouw.com/licela
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack <3 Bara att kämpa, så kommer du vara där en dag. Kram
nouw.com/elinskoglund
Sanna
,
DU är en förebild för många! (speciellt mig) !!
elinskoglund
elinskoglund ,
Tusen tack, du gör mig glad!
nouw.com/elinskoglund
f
,
are you impressived? i'm impressed
Niclas,
Working with White One
Please contact info@whiteone.com
www.whiteone.com