i got the volym

Hej ögonfrans perfektion! I tisdags gjort jag äntligen mina ögonfransar igen hos Nailartbyhannaab. Jag älskar att hon gör mina naglar, ögonbryn (vaxar, noprar och färgar) samt nu mina fransar. Känns himla härligt efter några månader utan. Ska jag vara ärlig kändes det riktigt ovant i början för mig som är såpass "naturell" i mitt utseende och stil. Nu har jag dock vant mig och älskar det. Känner mig fin, utan smink och solbränna. Jag valde att ha lagom med fransar, inte för mycket eller för lite. För jag vet att jag tappar en del nu i början när man är ovan och råkar gnugga sig i ögonen osv, så man har lite att "ta av".

Hanna är grym på sitt jobb och det är därför jag och många andra går till henne. Ska jag berätta något kul? Ett set med volymfransar kostar vanligtvis 1500 kr men om ni uppger mitt namn vid bokning "Elin" så får ni 400 kr i rabatt, dvs 1100 kr kostar det bara. Boka det gör ni här.

En stor anledning till att jag inte haft fransar på ett tag för att jag känt mig lite ofräsch när jag haft det. Jag är en tjej som är besatt av krämer i ansiktet och när man har fransar får man inte använda saker med olja i att ha på fransarna. Lat som jag vart har jag inte orkat gå runt och letat efter något utan olja i. Så har fått nöja mig med vatten... Men när jag var hos Hanna nu i tisdags så köpte jag med mig en ansiktsrengöring som funkar till fransar, grymt. Fråga om det när ni är hos henne =)

Gillar

Kommentarer

e
,
gillar även dina ögonbryn
elinskoglund
elinskoglund ,