I behov utav dig

Jag måste till Bali snart igen. Jag är i behov utav värme, solkysst hy & Klara. Hon är där nu utan mig, tror ni jag gråter? JA! Är det något jag inte klarar av så är det när andra är utomlands och jag är hemma, haha. Speciellt när vi reste runt där i våras och hade det underbart. Gertrude har ju också vart där nu i jul och levt livet! Har blivit såå avundsjuk och nostalgisk när jag sett alla drömiga bilder på hennes blogg. Ska försöka få ihop en liten resa dit i vår. Naturen på Bali är verkligen magisk! Om ni är ute och backpackar måste ni åka dit.

Annars har denna söndag spenderats ute på en promenad med Carro, på Freeport för lite shopping & nu med Harald. Vi ska gotta ner oss i en godispåse och kolla film. Förresten, hur kallt är det inte ute? Jag vill nog helst av allt aldrig röra mig ifrån min säng igen. Så fort jag gått ut idag har jag velat skrika för kylan gör ont i själen... Ja, som sagt, behöver en resa till Bali snarast.

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Härliga bilder 😍
nouw.com/pdersten
kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, herlige bilder!!
nouw.com/kamillahaaland
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
Så skulle vilja till bali med. De säger att det är så otroligt vackert och att det är den finaste platsen på vår jord. 😃
nouw.com/jennygunnarsson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ser helt underbet ut! Fin blogg!! 😃 S
Kika gärna in på min blogg där jag skriver om mitt liv som 21 årig skild tjej samt mycket inspiration om allt! 😊
nouw.com/matildawaern
tildanordgren
tildanordgren,
Otroligt fina bilder!
nouw.com/tildanordgren
amandamaria
amandamaria,
Gud så fint! Skulle verkligen vilja åka till Bali jag med, verkar rena drömmen som man sett på alla era bilder!
nouw.com/amandamaria