Hur ska vi julpynta i år? 

Inlägget innehåller Adlinks.

Bild lånad från Artilleriet.

Det slog mig precis att det är två månader kvar tills julafton. Hur snabbt går inte tiden? Jag älskar perioden innan jul och detta år har vi ju faktiskt en lägenhet att fira i. Julen 2019 & 2020 hade vi sålt våra lägenheter och inväntade tillträde till de nya. Så detta år känns extra mysigt, då vi faktiskt har ett hem att bo i som vi kan pynta.

Jag älskar julen och speciellt att pynta. Det blir så mysigt hemma! Vi har precis bokat en resa till Tulum över nyår men jag tänker mig att vi ska köpa en gran i början av december så vi får njuta ett par veckor av den innan vi ger oss av.

Så, hur ska man pynta nu då? Efter lite googlande hittade jag stilen som verkligen passar mig och mitt hem. Det är jultema som går i naturens färger. Jag älskar när det känns lite mörkt och mysigt.


Snöblomma från Watt & Weke var tydligen storsäljaren förra året och lär bli det igen. Jag tycker den är så himla fin! Klicka här för att komma till den.När jag tänker på hur jag ska pynta blir det julstjärnor i alla våra fönster. Små tomtar osv är inte riktigt min grej ännu tror jag? Tycker det blir lite plottrigt. Jag kommer däremot satsa på att köpa dukar och linneservetter i olika slag. Blanda mossgrönt och vinrött. Man kan leka så mycket med olika tyger och förändra utseendet på ett helt hem.Ljuslyktor som jag tycker alla bör ha hemma. Jag har flera stycken och det blir ett fint och dovt ljus när man tänder dessa. De funkar ju även året om vilket är ett plus!

Blir lånad från Artilleriet.


Jag får julkänsla i hela kroppen av att bara titta på denna bild och det beror nog på att den är lite mörkare och lite mystisk. Min drömmorgon i december; Jag vill kunna tassa upp på morgonen, tända lite doftljus som luktar kanel och sätta på julkalendern på tvn. Brygga kaffe, äta en pepparkaka fast man egentligen inte får och mysa ner mig i soffan med ett duntäcke.

Ljusslinga som jag vill ha hemma, klicka här för att komma till den. / Varför ha en traditionell ljusstake på jul? Köp denna och knyt på röda sidenband längst ner. Klicka här!


Tänk att byta ut lampan i taket i sovrummet eller över köksbordet och istället placera denna julstjärna där? Hur fint hade inte det varit? Jag älskar att de nya "jultrenderna" också känns väldigt mysiga på något vis. Jag tycker om klassisk design men det får gärna komma ngn twist på det. Vilket jag tycker det har gjort nu.

Insåg precis när jag blev helt fast i detta med jul att jag kommer vilja fixa det så mysigt. En gran är ju garanterat ett måste! Jag gillar dock klassisk stil på en gran, den ska inte kännas för "modern". Håller ni med? Kanske inte överdrivet plottrig men något mittemellan.

Hoppas att ni gillade detta inlägg. Men helt plötsligt känns julen inte allt för långt bort!
Gillar