hur mår min hälsa nu?

Nu har jag gått efter mitt kost och träningsschema i över 4 veckor. Hur mår jag då? Super bra i kroppen och kosten går riktigt fint. Jag äter väldigt bra och fräsch mat, mycket fisk. På helgerna så kan jag äta godis och dricka alkohol om jag känner för det. Det är denna livsstil jag vill leva. Mitt mål var att kunna hitta en balans mellan träning och min fritid (kunna gå ut och käka, festa och ha det kul!). Jag ville inte välja bort mitt tidigare liv helt, det var inte det som var tanken. Det känns så härligt att detta steg mot ett hälsosammare liv inte alls var så jobbigt som jag tänkt mig. Att träna 5 gånger i veckan känns mer som något jag alltid gjort, att äta rätt och grönt känns också som något jag alltid gjort. Nu har jag disciplin och käkar inte onyttigt på veckorna, det känns otroligt bra. Jag går till affären själv, lagar min mat själv hemma och på söndagarna förbereder jag mina matlådor. Det tar lite tid, men det får det vara värt!

Jag har kunnat få in träningen på ett bra sätt i min vardag. Vissa dagar tränar jag på morgonen då jag bara vill hänga med vänner efter jobbet eller gå hem och kolla tv. Det går verkligen att anpassa sig och tid finns, det gäller bara att ta den. Det var riktigt tufft att träna de 2 första veckorna innan jag kom in i det, men nu har jag kommit in i andra flåset. Så räkna med 2 jobbiga veckor i början, men vet ni vad? Ni kommer förbi dom snabbt! Stå ut!

Tjejer, glöm inte att träna för att må bra inombords. Kroppen kommer bara på köpet, så försöker jag alltid att tänka för att inte fastna i fel tankesätt. Det är så man håller balansen.

Får tacka min super PT Miranda för supporten och peppandet. Utan hennes scheman hade jag aldrig tagit tag i detta, det kan jag lova er. Jag hade kommit för långt ner i träsket "jag orkar inte träna" och det var som att jag inte visste hur man gjorde längre. Hur man tar ut sig, hur man har kul på gymmet eller hur fan man ens håller sig borta ifrån godis på veckorna.

Känner mig så stark i kroppen nu och det har bara gått 4 veckor. Ska köra på med detta i 4 veckor till och sedan får jag se hur jag mår då. Hur min kropp mår. Helt ärligt känns denna livsstil som gjuten för mig, som att jag vill fortsätta leva såhär hela mitt liv =) Nästa vecka ska jag träna mitt först pass med Miranda, ska bli väldigt kul att få visa henne allt jag lärt mig.

Miranda har blivit nominerad till Guldhjärtat, årets hemsida/blogg. Skulle ni vilja hjälpa henne till vinsten? Gå in här och rösta. Bläddra "nästa" 3 gånger och kryssa i hennes namn. Sedan fyller ni i kontaktuppgifter och skickar iväg rösten. Hon hade blivit så himla glad!

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Kanon - precis så ska man leva - i balans där nyttig kost och träning är ett underbart och kul tillskott i livet. Grattis till din nya energi! 😊
nouw.com/blog_of_foodcraft
elinskoglund
elinskoglund ,
PRECIS, helt rätt! Kram
nouw.com/elinskoglund
Belliblonkan
Belliblonkan,
Va kul att höra! Hoppas det håller i sig
nouw.com/belliblonkan
malinbrinde
malinbrinde,
Vad härlig att höra!! Att må bra & ha balans är det bästa. 😃
nouw.com/malinbrinde
dearhanna
dearhanna,
Så kul att du mår bra! Jag har precis gått med i Hälsoutmaningen på World of Shape som ska vara en slags kickstart för att komma igång. 45 minuter träning varje dag hemifrån och koll på maten såklart. Känns som att den extra energin man får av en sådan livsstil (som jag visserligen inte är allt för långt ifrån men ändå en bit) behövs nu när det blir mörkare ute. Heja oss!
nouw.com/dearhanna