Hur hanterar man att han åker iväg?

Min pojkvän åker iväg 3 månader snart. Hjälp mig. Hur fan klarar man sig ensam när vardagen är som värst och man behöver bara hans närhet? Tycker de är så kul att han ska iväg och älskar verkligen att vi inte begränsar varandra. Men desto mer tiden närmar sig att han åker gör de lite ont i hjärtat. Snälla ge mig tips på hur du klarade det..

Åh, jag har vart i din sits och kände att jag behöver svara på denna fråga. Vet du vad? Du kommer klara det. Men det kommer göra ont, speciellt i början. Du kommer gråta, speciellt i början. För du kommer att sakna hans närhet och hans värme. Men kärlek är stark och ibland behöver man vara ifrån varandra - Fast man inte tror det. När min kille åkte iväg kände jag mig ensammast i världen, för ett tag. Men sedan var jag med mina vänner hela tiden, jag sysselsatte mig hela tiden för att inte känna den där ekande tomheten efter honom. Och det hjälpte. Jag älskade att vara med mina vänner och jag växte som person. För innan trodde jag det bara var han som kunde fylla tomheten, men det stämmer inte. Mina vänner och familj betydde allt under den perioden. Jag insåg att jag klarar mig utan honom också och efter ett tag kommer du bara känna en skön saknad. En saknad som känns kärleksfull. Tips är att verkligen prata varje dag. För på det sättet upplever du det han upplever också. Direkt när han åkte så skrev jag en lista på saker jag skulle göra när han var borta. Jag skulle träna, jobba, plugga, blogga mycket och sedan räknade jag helger. Jag planerade mina helger och sedan när det gått ett par veckor kommer du känna "Men gud det är ju bara (exempel) helgen när jag är i Stockholm, helgen när jag är på landet, helgen när jag ska på tjejmiddag kvar". Du kommer klara det, det är inte lika hemskt som man föreställt sig. Efter att han vart borta har vårt förhållande blivit starkare och även jag själv. För jag vet 100 procent att jag är min egen person som klarar av ett liv själv, också. Sedan när han kommer hem kommer du vara så himla kär. Så himla himla kär. Och det är värt all tid ifrån varandra. Men innan han åker måste ni lita på varandra, för annars kommer det inte gå.

Kram på dig.

Dagen innan han åkte. Då var jag ledsen, men det blev bättre. <3​

Gillar

Kommentarer

elinandersson
elinandersson,
Jag säljer en del grejer på bloggen just nu, både en odd molly kofta, många märkes tröjor och även en äkta parajumper jacka! In och ta en kik med detsamma. www.nattstad.se/elinandersson & www.anderssonelin.se v
nouw.com/elinandersson
annaa
annaa,
Så fin och bra skriven text!! :)))
nouw.com/annaa
jcejennifer
,
Tack så himla mycket!! Alla säger bara "jag förstår att det är jobbigt" jaha MEN SEN DÅÅ?? Så ditt svar var lite mer "värt" haha. Ska skriva ut texten och lägga vid sängen när jag behöver känna lite hopp haha :')